Hová forduljak ha a szomszéd élve fogó ketreccel elfogta a macskámat? Erre nincs törvény? Bezzeg ha átmászok akkor már bírtokháborítás!!
Nem akarok hülyeség írni , de
esetleg állatvédőhöz ha nem engedi el .
Ha te betartod a törvényeket, akkor ez meg sem történhetett volna.
Minden állattartó köteles a telkén belül tartani az állatát (a macskákra is vonatkozik).
Vissza kell kérni a szomszédtól a macskát és nen szabad engedni, hogy mégegyszer átmenjen.
Az élvefogó csapda nem állatkínzás.
Valószínűleg nem leszek népszerű a kommentemmel, de számomra hihetetlen, hogy félsz a birtokháborítás tényétől, amikor egy számodra kedves állat a szomszédban fogságban van.
Megmondom őszintén, szerinted hol érdekel engem az, hogy birtokot háborítok vagy nem? Az sem érdekelne, ha a kedves szomszédot agyon kéne verni. Feljelent, testi sértés, 18 hónap próbaidő, nagy cucc… legalább az élete hátra lévő részében tudja hol a helye.
Anno amikor gyerekkorunkban a labda átment a szomszédba és az 50 éves boomer a szemünk előtt kilyukasztotta késsel, és azt mondta nekünk,h több labda ne menjen át, első lendülettel bebasztam az ablakát téglával. Amikor a rendőrök kérdeztek minket unokatesómmal, akkor letagadtuk és azt mondtuk, hogy valszeg a szomszéd volt, mert agresszív ember. Miután elmentek a sünök, hidegen a szemébe néztem a nálam kb 40 évvel idősebb zoomernek, majd közöltem vele, hogy minden egyes alkalommal be fogom baszni az ablakát, amikor nem dobja vissza szépen alázatosan a labdánkat a jövőben. Azt mondta ugorjunk be nyugodtan érte, ha nincs otthon.
Ne gondoljatok rám úgy, mintha én lennék a gonosz ebben a sztoriban. Erős az igazságérzetem és ki is állok emellett. Szerintem szomorú, hogy a mai világban először a törvények mögé bújunk. Jogszabállyal védekezünk, jogszabállyal támadunk. Wtf.
Pont ezért olyan nagy a szája a legtöbb embernek is egyébként, mert tudják, h nem szabad egymást megütni közterületen. Csak akkor van baj, ha egy olyan emberrel találkoznak, aki nem fél rendőrségre menni, ha kell. Ha érdekel még 1 sztori, akkor kommentben kérhetitek.
Birtokhaboritas, vagy nem, én atmasznék a macskámért és elhoznám!
K...va nagy törvenytudó itt mindenki. Amióta világ a világ, csavarogtak a macskák.
Manapság divat csak, hogy minden szerencsétlen állatot lakásba kell tatarni, 20 főnél nagyobb településen már zavaró a kakas kukorékolás, kutya ugatás stb. Beteg világ
Előző vagyok, javítok:
hol érdekel engema z, hogy birtokot háborítok vagy nem, ha azzal ki tudom szabadítani az állatomat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!