Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Azon gondolkoztam ezen az...

Azon gondolkoztam ezen az ures szerdai napon,hogy állatvedelembol meg lehet élni?

Figyelt kérdés
Mit kell hozza csinalni,hogy bevetelt termeljen ez a fajta aktivizmus?
2023. jan. 25. 13:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

USA- ban voltam 15 évig. Önkéntes munkát végeztem egy állatmentőnél. Ingyen. Ott mindenki igy volt. Terhesmacskákat, és anya nélküli kiscicákat neveltünk. Ezt csak az teheti meg, aki ráér. Férfiak is voltak.Ott ők is imádják a macskákat, nem ugy mint Mo-on hogy rugdossák őket. /stb/ Sok év alatt minden cicusnak jutott gazdi, örökbe fogadó. Sok férfi fogad örökbe cicát, kettessével, kistestvéreket.Van udvar v. kert de inkább bent tartják őket.A mentőnél állandó orvosi vizsgálatok, egy vagyonba kerülnek.

Ivartalanitás /nőstény cica méh+petefészek/ utána 1 napig orvosnál, majd haza.Még a vak, hiányzó lábu, és kurálható beteg cicákat is adoptálják.Kisgyerekes családnak nem adnak.A mentők csak adományból élnek.

Állandóan kérik a pénzt, és mindenki ad. Van aki csak 5dollárt van aki sokat.

2023. jan. 25. 16:30
 22/30 anonim ***** válasza:
90%
folyt.köv. A lebénult cicákat gyógyfürdőbe viszik tornásztatni.Volt kiscica, aki ugy született hogy nem volt meg a szopási ingere,a tulaj 2 óránként egy csövön keresztül adta neki a cicatejet, gyomorba vezetve. 1 hét után cicó elkezdett szopni, mind sirtunk az örömtől, gyönyorü nagy cica lett belőle. Ez egy csodálatos munka, de önkéntes, nem tudom, Mo-on hogy lehet megoldani.Én ugy látom, itt nem szeretik az állatokat, nagyon kevesen. Aki huzta a kocsija után a kutyáját, meg lett büntetve? Aki megégette a sünikét meg lett büntetve?
2023. jan. 25. 16:41
 23/30 anonim ***** válasza:
44%

Ténylegesen állatvédelemből? Nem. Kivéve, ha valami kinevezett kormányzati vízfej akarsz lenni. De ott sem a valódi munkára lesz a megélhetés.

Állatvédelem címszó alatti lehúzásból? Abból is meg lehet.

2023. jan. 25. 16:41
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem mivel csak nonprofit lehet ezt csinálni.
2023. jan. 25. 17:46
 25/30 NTBS ***** válasza:
100%
Nem. Ez inkább karitatív tevékenység.
2023. jan. 26. 06:12
 26/30 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Van egy ismerősöm aki így újította fel a házát. Tartott pár kutyát a kertjében (nem voltak felrakva örökbefogadásra) és azokra kapott sok pénzt.
2023. jan. 27. 08:32
 27/30 anonim ***** válasza:
66%

Persze. Mégis, kitől kapott egy noname emberke pár db kutyára milliókat?

Mikor elég nagy menhelyek is szenvednek, hiába tolják az adománykérést minden csatornán... 🙄 ennyire buta nem lehetsz.

2023. jan. 27. 08:36
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

Ő mondta nekem :) a részletekbe nyilván annyira nem ment bele. Pár szobát toldtak hozzá a házhoz, kifestettek meg mi egyebek arra hivatkozva, hogy azokban a szobákban lesznek a kutyák tartva. Egy külön szoba kellett a beteg/műtétek után lábadozó kutyáknak. Fodrászként dolgozott az állatosdi mellett. Ha mentem hozzá hajvágásra, traktált az élettörténetével.

A házat azóta eladta, és felhagyott az állatvédelemmel is mert terhes lett.

2023. jan. 27. 09:15
 29/30 anonim ***** válasza:
Nyilván nem mondott részleteket, mert hazudott.
2023. jan. 27. 09:23
 30/30 anonim ***** válasza:
48%

Van egy "állatvédő" elég nagy rajongótáborral. Éves szinten - a beszámoló szerint - minimum 150 milliót gyűjt, a papírok alapján ennek kb. 1/3 része megy el a kutyákra. A többi, egyéb költségekre.

Az illetőnek ún. polgári állása nincs, az alapítványtól kapja a fizetését.

Egy elég drága környékén él albérletben (abban a házban 2 lakást bérel), van 6 kutyája plusz egyéb állatai. A hivatalos iratok alapján a fizetése még az albérletre sem lenne elég. És a 6 kutya ellátása sem filléres tétel.

A ruhatára is drágább darabokból áll. Rendszeresen cseréli a telefonját, és még egy csomó apróságból észrevehető, hogy nem a fizetéséből él.

Úgyhogy igen, meg lehet élni az állatvédelemből, ha eléggé gerinctelen vagy.

2023. jan. 27. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!