A méhek nem bírják a sugárzást, a tudomány szerint. Lehet hogy a sok sugárzó telefon adótorony is közrejátszik hogy sokkal kevesebb van?
Idézlek:
"Tényként leirták már hogy igenis idegrendszeri káros hatása van. "
"mikrók sugárzása kicsivel sem károsabb, sőt sokkal. "
", felgyorsitják a sejteket,"
"Ez eléggé károsítja a sejteket"
Várom a bizonyítékat.
Klasszikus "nesze semmi, fogd meg jól" néphergelő cikk.
Sokat elmond az oldalról, nemhogy egy nevet, de még egy email címet sem mernek felvállalni:
34 semmi hergeléd nincs benne.
Összefoglalták a témát, alul vannak a hivatkozások.
Nem állít mást, mint hogy tárgyalnak a témáról, de eddig semmi sem bizonyítja.
Persze, csupa hiteltelen senkik: Bundesagentur für Strahlenschutz, WHO stb.
Mind konteós gittegylet . 😂
„Igaz, ezeket a kerdező mondta, ezeket kéne alátámasztani.“
Amivel én sem értek egyet, és el vannak túlozva.
Ettõl nem lesz konteó.
Colát is iszom. Tudom is hogy van némi káros hatása(van ali ezt sem hiszi), bár magamon nem tapasztaltam. Ettõl még nem lesz konteós pl. anyám, aki 40 éve figyelmeztet erre(csak hasonlat volt, bár a cola hatásai bizonyítottak).
Jó, akkor nem konteós, ha ez a szó annyira kiveri a biztosítékot. Legyünk pontosak:
A kérdező alátamasztatlan dolgokat hangoztat, amire nincs semmi bizonyítéka.
A konteót arra használom, amikor valaki összeesküvést sejt ott, ahogy egyszerűen az a válasz, hogy nem igaz vagy nem karos valami. A kérdező rögtön azt írta, hogy ezt sosem ismernék be a nagy vállalatok. Tehát valami összeesküvés elméletet is sejtet amögött, hogy miért nincs bizonyítva hogy valami káros.
Az tény, hogy volt már ilyen a történelemben. :)
Lásd DDT, vagy VW botrány.
Szóval megértem, h szkeptikusak az emberek. Egy másik prof mesélte, hogy mellékesben mobilhálózatokkal foglalkozott, és nem érti, de még semmi sem ütközött ekkora ellenàllásba az emberek részérõl a pàlyafutàsa alatt mint az 5g.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!