Szerintetek jó döntés volt anno Harambe gorilla kilövése?
Nem kell szándékosan bántania... Egy gorillab~bi testfelépítése más, mimt egy embergyereké. Amit egy kisgorilla kibír, azt az ember nem. Ha csak gorilla módra játszik vele, megölheti.
A gorilla nem szőrös ember.
Kérdésedre a válasz is le van írva.
Helyes volt a gyerek szemszögéből, helyes volt a szülőkéből, az állatkertéből stb.
A bolygónk szemszögéből nem biztos…
Hány gorilla él a földön és hány ember?
#8 egyetértek...
erkölcsileg sem volt helyes.... képzeld el hogy bezárnak egy tökömnyi kalitkába, néha kapsz valami moslékot meg mindenki téged posztol ki a kibhaszott instagramjára, aztán jön valami qrva aki bedobja valamilyen úton módon a gyerekét, erre téged lőnek le mikor épp nem csinálsz semmit csak hesszelsz, mert másra nem futja
hát mindenki elmehet a pitsába...
persze joggal joggal jöhet mindenki azzal hogy ha az én gyerekem lett volna, akkor biztos én is kilövettem volna...
hát egyrészt én nem engedtem volna be, másrészt simán bemásztam volna. lehet lepontozni csicskák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!