Más is betiltaná, hogy a cirkuszok állatokkal csináljanak mutatványokat, és csak bohócok, légtornászok legyenek?
Figyelt kérdés
2022. aug. 8. 12:54
11/12 anonim válasza:
Van különbség a cirkuszok között. Egy műsor alatt azért sokat lehet látni az állatokból. Voltam cirkuszban, ahol csodaszép állatok voltak, úgy értve, hogy egészségesek, gondozottak, és nagyon figyelmesen kapták az utasításokat, véletlen sem ütötték meg őket a jelek adása közben.
12/12 anonim válasza:
Azért pl. egy kutyás cirkuszi szám alig különbözik egy dog dancingtől vagy agility-től. Én ezeket se szeretem, de nem tartom állatkínzásnak.
Ugyanígy lovaknál, sőt még az elefánt is határeset, mert pl. van, ahol kvázi háziállat (India). A tartási körülmény, ami nagyon nem mindegy. Azért 5 kutyánál jobban megoldható, mint 5 elefánttal.
Nagymacskák már másik történet, de úgy tudom, az tiltva is van. Gyerekkoromban sem volt már nagymacska, csak kutya, ló, teve, esetleg láma, kígyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!