Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Megmondanád a szomszédodnak,...

Megmondanád a szomszédodnak, hogy a te esővizes hordódba belefulladt a macskája?

Figyelt kérdés

2022. jún. 8. 17:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%

Fogalmam sincs hogy kihez tartoznak a kertemben korzózó vadidegen macskák úgyhogy nem.

Mondjuk én nem hagynám lefedetlenül a hordót...

Amúgy nem hiszem hogy annyira érdekli a macskája sorsa, ha csak így világgá van eresztve.

2022. jún. 9. 15:39
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Hallgass mint a sír 🤐
2022. jún. 9. 22:13
 13/17 Leveltetu ***** válasza:
86%
Basszek....a macseket asd el, ha kerdi nem lattad e a macsekjat....mond azt hogy nem lattad es kesz...a hordo meg marad ott ahol van....hetente azert halaszd ki belole a macsekokat...
2022. jún. 10. 10:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én szólnék, legalább ne keresse hiába, ha meg fel akar emiatt jelentgetni szólnék neki hogy a jogszabály szerint a saját macskáját a telkén belül köteles tartani, azon túl nem az én felelősségem vigyázni rá.

Nyilván azért medvecsapdát nem rakok ki a kertbe, na.

2022. jún. 13. 08:42
 15/17 anonim ***** válasza:
81%
A szomszéd tyúkjait rendszeresen elkapja a kutyám mert átszöknek hozzánk de még sose szóltam neki egyszer majd csak észre veszi. A macska azért egy személyesebb állat, én szólnék neki ne várja hiába haza.
2022. jún. 15. 11:52
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha személyes lenne neki, nem hagyná bóklászni.

2022. jún. 15. 11:53
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Agyhalott tirpák amúgy is.

Tuti engem okolna, holott ő nem tartja a telkén a korcsait.

2022. júl. 14. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!