Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » El vihetik az állatokat?

El vihetik az állatokat?

Figyelt kérdés

Van egy szomszéd, akinek 15-kutyája van,nagyon rossz környezetben élnek az állatok,nem kapnak ételt és vizet,ráadásul veszélyesek is.nincs betonbiztos kerítés így a kutyák a közúton is kóborolnak,És le támadják a járókelő embereket,A bűzről meg ne is beszéljünk,nem tudunk kint lenni a családdal az udvaron,hiszen elviselhetetlen büdös van.

Rendőrségre tettem feljelentést, de hiába. Mert nem csináltak ez ügyben semmit a rendőrök,hiába mondtam hogy támadnak is az állatok és hogy gyerekeim nem tudnak suliba menni de egyszerűen nem törődtek vele, hangsúlyoznám hogy tudnék e ez ügyben,száz százalékos megoldást tenni,vagy lépni hogy menhelyre kerüljenek

2022. márc. 1. 10:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Amikor a feljelentést tetted, nem aggódtál a jó viszonyotok miatt?
2022. márc. 1. 16:38
 12/16 anonim ***** válasza:

“ hogy el vitettem ”

Taníthatatlan vagy...

2022. márc. 1. 17:49
 13/16 A kérdező kommentje:
Nehogy már még én legyek a rossz, itt mindenki ki oktat engem, közben csak én aggódom az állatokért,és az emberekért is. De hát ennyi, a jó emberbe még itt is bele lehet rúgni
2022. márc. 2. 09:21
 14/16 anonim ***** válasza:
*kioktat
2022. márc. 2. 10:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem oktattunk ki, többen megírtuk, hogy kihez, hová lehetne fordulni, és azt is, hogy nagy valószínűséggel nem fogod tudni eltitkolni, hogy te állsz az intézkedések mögött. Ebben mi a kioktatás? Csak válaszoltunk a kérdéseidre. Egyáltalán hogy képzelted, elviteted a szomszéd állatait, és utána majd fennhangon sajnálkozol, hogy nahát, még ilyet?!? Mert ezt kétszínűségnek hívják.
2022. márc. 2. 10:41
 16/16 anonim ***** válasza:

15# de, le lett írva, hogy dolgozza ki a sztorit, hogy ne legyen a "nézőpont" felismerhető és kérje az adatai zártan kezelését.

A kérdezőnek joga van a normális élethez, ami nem 15 kutya a szomszédban, mégha hipiszupi fürdetett-fésült kiállítási kutyusok is, de itt sajnos pont nem ilyenek. Ugyanakkor -láthatólag jó érzésű emberként- nem tud szemet hunyni az állatok sanyargatása fölött. Az, hogy a jogod/kötelességed érvényesítése mellett szempont, hogy falun/családi házas övezetben, de tul.képpen bárhol ne vessz össze a szomszédoddal, az is érthető.

Sajnos általános, hogy hasonló helyzetben a szomszéd nem elnézést kér, hanem a világból kiátkozza a "jelentgető szeméátládát" aki ott dögöljön meg ahol van és társai.

2022. márc. 2. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!