Aki bánt egy macskát, az miért nem próbálkozik egy nagymacskával?
Vannak olyanok is. Csak ahhoz sok pénz kell, hogy Afrikaban oroszlán vadászatra menjen valaki.
Amúgy ettől még nem erős ember sztem.
Miert bantja a macskat?Allatkinzo vagy mert a kertjebe jar portyazni?
Nagyon nem mindegy am
Mondjuk engem is felb*szott mindig mikor a frissen festett fa kerítésem az év végére végig karmolt,kopott,hiányzó darabos lett mert azon erősítették a körmeiket,vagy a hugytól bűzlött mert mindent lejelölnek.
Sőt,az is zavaró amikor a megszokott énekes madarak felszívódnak csak mert valamelyik szomszéd macskát szerzett magának.
De még mennyire zavaró amikor éjszakánként arra kelek,hogy vagy össze verekedett két hülye dög vagy csak nagyon idétlen hangon a síri csöndben nyávogni kezd,amivel felveri a szomszéd kutyáit is..Utána persze a kutyások vannak szidva amiért ugat a kutya,de érthető én is mondanám az összes létező nyelven,hogy kussolj már ha megértené.Azok is pihennek odakint és odabent egyaránt,hozzá vannak szokva a gazdáik alvási szokásaihoz.
Persze bántani nem bántottam végül sosem őket,de megfordult a fejemben,hogy ideje lenne ritkítani a környéket mert egyre rosszabb a helyzet és mindenkire anyagi károkat,veszélyt jelentenek ezek a kóbor dögök.
Vannak kutyasétáltatók akiket egyenesen megtámad macska.Felfújja magát és az amúgy érdektelen kutyát hergeli,bokrokból morogva kiugrálnak..
Tudom,hogy a macska félelmében is támad olyan "a legjobb védekezés a támadás" módon,de az se vígasztalja azt akit bokán marr mert blokkolni akarja a kutyáját érő karmolásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!