A delfineket szereti itt valaki?
Köszönöm a válaszod.
"Ha valaki azt mondja, hogy mostantól nem ehetsz marhát, mert a kérődző állatok további tenyésztése tovább fogja roncsolni az ózonréteget, akkor te most soha többet nem ennél hamburgert meg marhapörköltet?"
Nem eszem marhahúst. Húst is viszonylag keveset, bár szeretem.
Igen, sajnálom a marhákat is, de azt gondolom, hogy talán tudjuk, hogy a delfinek kicsit értelmesebbek a marháknál és olyanról még nem nagyon hallottam, hogy marhák mentették volna meg emberek életét. Bár lehet, hogy történt ilyen...
Volt az a film, ami Temple Grandin életét mutatja be. Nagyon nagyon szomorú voltam a marhák miatt is. :( De ő rájött arra, hogy kicsit humánusabban is le lehet ölni az állatokat. Ezeket a delfineket lemészárolják. Ahogy a cápákat is úgy ölik meg, hogy bedobják a tengerbe még élve, uszonyaik nélkül.
Nagyon rossz lenne egy petíciót aláírni? Mert mondjuk kb. 3 perc. Vagy talán 2.
És nagyon nehéz lenne hetente csak kétszer (háromszor, négyszer) húst enni? Szerintem nem.
10
Már a kérdés feltevésében látszik, hogy két különböző emberről van szó, ti. abban a kérdésben az van, hogy "miért ölik a delfineket?" én meg úgy mondanám, hogy "miért ölik MEG a delfineket?" Továbbá nem tűnik egy túl empatikus kérdésnek, inkább olyan kíváncsinak. És az a kérdező nem is írt már semmit a kérdés után. De te biztosan jobban tudod.
(Amúgy azért nem vettem észre azt a kérdést, mert a) nem nézegetem folyamatosan az állatos kérdéseket b) egy másik kategóriában egy másik kérdést akartam feltenni, meggondoltam magam, nem is nagyon tudtam elnavigálni, feltettem a saját kérdésem és végül megváltoztattam a kategóriát. Így nem láttam a felajánlott hasonló kérdéseket.)
Én minden állatot szeretek (poloskákon kívül) pókokat is mindig sajnálom összenyomni inkább kirakom őket.
De hogy a kérdésedre válaszoljak én nagyon szeretem a delfineket aranyos értelmes állatok:)
Számomra ez nagyon szomorú hogy ilyet tesznek velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!