Az nem gáz, ha a szülő hagyja a gyerekének, hogy hajgumival (!) aggassa tele a macskát?
És utána vicces fotóként kirakja a fb-ra, hogy unatkozott a gyerek?
A füleire, farkára, lábaira, 2-3x megtekerve, bár gondolom nem túl szorosan.
Egy csomó ismerőse likeolta!
Elgondolkodtam....ez tényleg vicces?
Lehet emberek kategóriában is kérdezhettem volna.
Az ilyen gyenge elméjű egyszerű tirpák embereknek vicces.
Az is vicces ha nyúzza a macskát, pofozgatja. Persze ha majd odakap a macska az lesz a hibás. Megy majd a háztól.
Az ilyen balf4szoknak plüss állat kellene, nem egy élő állat.
Kutyákkal is ezt csinálják.... Mintha szerencsétlen állatoknak csak annyi funkciójuk lenne hogy a p1naszökevényüknek a mindent eltűrő bio-plüssállataik legyenek...
#11 macskám is van és adakozni is szoktam. És maga? Mielőtt ismeretlenül okoskodik, talán kérdezzen!
Én nem engedek ilyesmit a gyerekemnek, azért döbbentem meg teljesen. Kicsi kora óta ezt szokta meg a macska: játékszer, gondolom azért veszi természetesnek. De ez nem jelenti azt, hogy meg is teheti a gyerek, mert a macska "hagyja".
11.
Lehet hogy nem meríti ki az állatkínzás kategóriát, viszont egy szülőnek, különösen ha maga is állatot tart a gyerek mellett, alapvető kéne legyen hogy a gyereket az állatok tiszteletére tanítja, és nem hagyja a gyereknek hogy úgy bánjon vele mint a játékbabával.
Sokszor kerülnek be menhelyre állatok akik "minden ok nélkül" megkapták a gyereket, és valahogy mindig kiderül hogy ilyenek voltak a háttérben.
Egy ideig lehet hogy hagyja a macska/kutya, de ha idővel ráun, akkor megvan a baj.
Szerencsétlen macska tolerálja azt, mert pici kora óta ezt kapja. Én ilyesmit megtiltok, mert úgy gondolom, ez a felelősségem része. Valóban vannak ennél szörnyűbb dolgok is, engem hál'istennek most csak ez érint.
#14 az, hogy nekem mire van időm, ill mivel töltöm a szabadidőmet (a kérdés kiírása volt vagy kb 2 perc, amit elvett) hadd tartozzon már rám. Amúgy meg nem besározás, hanem kérdés, de mindenki magából indul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!