Mit képzel magáról ez az alapítvány???
Lepontoztok, mert ajánlok? Pedig tényleg átestek a palánkon a legtöbb helyen...
Egy macsekot szerettem volna, csaj meg kapásból mondta, hogy jajj, az vad, meg se tudja fogni, stb. Pedig saját lakásba, benti tartásra szerettem volna. Lerázott mind.
Aztán facen találtam az említett egyesületet. Szolnokig mentünk azért a kölyök kutyáért...nyilván ők is megkérdezték, hova kerül, de náluk nem éreztem azt a kötekedést, mint máshol. Azóta 4 éves, boldog kutya, én pedig hálás vagyok, hogy megkaphattam.
Az a helyzet, hogya menhelyen lévő kutyák elég szép hányada azért kerül oda, mert a gazdinak hirtelen ki kellett költözni az albiból, ahol évek óta élt, és nem talált olyat, ahova lehet vinni kutyát. Igem, tudom, hogy van olyan gazdi, aki megoldja, aki nem válik meg a kutyától, mert számára nem opció, de többen vannak azok, akik meg igen. És ja, emiatt a normális albérletes gazdik szívnak, valóban. És igazságtalan is, tudom, tudják amúgy ők is szerintem, de egyszerűen nincs garancia, ők meg nem akarnak egy amúgy is jó eséllyel traumatizált kutyát még egy menhelyre visszadobásnak is kitenni. Ezt is meg lehet érteni.
Btw, tényleg marha sok kekec menhely van, ahol kb. úgy csinálnak, montha szívességet tennének neked azzal, hogy menthetsz egy kutyát... próbálkozz kisebb, nehezebb helyzetben lévőknél, ők nem tudnak annyira válogatni.
Bexarok...egy csomó válasz eltűnt.
Nem lenne egyszerűbb, ha csak a moderátorok írhatnának választ? Mert úgy gondolom nem kellene semmit törölni.
16.-nak.
Több haverom és munkatársam már a Fosbúk helyett a VK-t használja. Pont a cenzúra miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!