Milyen megbízható menhelyet ismertek?
Elég szűk szavúan fogalmazol, így néha nehéz követnem a gondolatmenetedet, de ha nem tévedek, most arról van szó, hogy az ember önkényesen fajtákat alakított ki és létrehozott egy saját körforgást. Őszintén szólva, nem tudom mit gondoljak erről. Kétlem, hogy a természet lenne az egyetlen működő szisztéma. De a mostani helyzet sem jó. Én csak próbálok változtatni azon amin tudok.
Szerintem a jelenlegi problémák egyik legjelentősebb forrása a túlnépesedés. Kicsit kutattam a témában. A túlnépesedés megakadályozásának legjobb módja, ha megmentjük az éhező gyerekeket. Ha az édesanyáknak nem kell tartania tőle, hogy elvesztik egy vagy néhány gyereküket nem fognak annyit szülni. A másik fontos dolog, pedig hogy biztosítsuk nekik a lehetőséget a védekezésre.
Kicsit eltértem a tárgytól, de tényleg nem tudom mit mondhatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!