Szerintetek milyen ember az, aki bántja az állatokat? Én pl nem tudnék fájdalmat okozni a macskámnak.
Figyelt kérdés
2020. dec. 1. 08:41
11/13 anonim válasza:
A kutyák rengeteg áldozatot szednek, rosszul nevelt kutyák vagy megunt szélnek eresztett kutyákból álló falkáj évente sok ezer áldozatot szednek, ameddig például a macskáknak nagymértékben köszönhető a patkányok terjesztette járványok legyőzése.
12/13 anonim válasza:
Én soha nem tudnék ilyet tenni, mert szerintem az állat nem érdemli meg, hogy bántsuk, hiszen ő sem ártott nekünk vagy ha ártott, akkor sem szándékosan. Egyébként szerintem az olyan ember, aki bántja az állatokat, nem feltétlenül az állatra mérges, hanem mondjuk egy nála jobban teljesítő munkatársára, csak hát a munkatársát nem meri megverni, ezért egy védtelen állton tölti ki a dühét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!