Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Kutyákat rugdosott?

Kutyákat rugdosott?

Figyelt kérdés
Egyik nap rá szóltam egy fiatal lányra hogy miért rugdossa azokat a szerencsétlen kutyákat, mivel ez állatkinzás és ha még egyszer meg látom én is meg teszem ezt vele. Na most meg keresett a drága szülő hogy mi az hogy mertem szólni a gyerekének meg fenyegetőzik hogy fel jelent engem. Mi ilyenkor a teendő? Kihez tudok fordulni? A kutyák kint vannak az utcán minden reggel.

2020. nov. 4. 19:14
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Meg beszélni a szülővel? Amikor a szülő ezt normális dolognak tartja? Komoly?
2020. nov. 4. 19:58
 22/22 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező, a kutya senkit se fog érdekelni, mivel te meg életveszélyesen megfenyegetted. Hiányba szajkózzátok, hogy a kutya élete fontosabb mint egy emberé (mint ahogy az egyik agyatlan is írta), egy normál értékrendű embernek, pláne egy bírónak ne. Főleg, arra vigyázz, nehogy kiskorú legyen, ha azt fenyegeted meg, nagyon megütheted a bokád!
2020. nov. 4. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!