10.-nek.
Igen, a sok eredeti LV táska, gimis lányoknál a buszon. Meg a sok svájci óra a divatórák helyett a csuklókon.
Igyekszem nem foglalkozni sötétekkel...
Ha ezeken múlna, már nem lennének vakvezető, életmentő, drogkereső, meg egyéb segítő munkakutyák sem. Ugyanis ezeket a kutyákat is tenyésztik, hogy a lehető legalkalmasabb legyen a feladatra.
Tény, hogy az agyatlan tenyésztés, főleg a "show"-vonallal sok fajtának nem tett jót, és igenis tenyésztők felelősek azért, hogy a mopsz nem kap már levegőt, a német juhász meg nem tud járni. De azért egy állatvédő szervezetnek tudni kéne disztingválni. De igaz, ezek nem állatvédők, hanem csak műmájer megmondóemberek.
12.-nek.
Aha...és a villanyszámla majd kifizeti magát, ugye?
Szerintem a PETA konkrétan már átesett a ló túloldalára, ez már rég nem az állatvédelemről szól. Olyan, mint a vallási fanatikusok.
Én elítélem a szaporítókat, de tegyünk màr különbséget szaporító és tenyésztő között! Az előbbiek ellen kellene fellépni és nem mocskolni nyilvánosan mindenkit, aki vesz magának valamilyen állatot.
Plusz a logikát sem értem. Én vettem magamnak 250.000-ért munkavonalas kutyát, mert sportolok, őrző-védőzök vele. De mellette van 2, kukászacskóból kiguberált macskám és egy utcai mentett keverék kutyám. Akkor én minek számítok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!