Sikerült megmenteni az életét az élve megnyuzott kutyànak Makon? Tettesek megvannak?link
#Makó #àllatkinzàs különös kegyetlenséggel
2020. aug. 3. 18:58
21/25 anonim válasza:
Ez a cikk egy kuruc-féle elferdített félig kamucikk... Ugyanis ekkora felületen nem lehet pótolni a bőrt (akinek nincs gyomra megnézni a képet: a testének középső feléről hiányzik a bőr), magától pedig nem nő vissza, ergo a kutyát elaltatták. Csak ugye így nagyobb hírértéke van, hogy sikerült megmenteni...
22/25 anonim válasza:
21 a dél magyar írta hogy megmentették
23/25 anonim válasza:
#22: Mint mondtam, fizikai lehetetlenség. Hacsak a lenyúzott bőrt meg nem találták egészben és vissza nem varrták.
24/25 anonim válasza:
25/25 anonim válasza:
Csak azt nem értem, hogy hogyan? A leírás szerint összehúzták a bőrt, de nem igazán tudom összevetni ezt a képekkel. Azért írtam, hogy fizikailag nem lehetséges, mert ha égési sérülés történik és a bőr adott %-a elhal, akkor azt lehetetlen "meggyógyítani", olyankor automatikusan bőrátültetést végeznek el az orvosok. Mármint embereknél. Állatoknál eddig úgy tudtam, hogy ilyenre nincs lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!