Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Milyen büntetést kap aki...

Milyen büntetést kap aki megmérgezte a kutyámat? Mire számíthat az aki a tulajdonomba beugrálva és az utcán sétáltatva ingerelte a kutyámat ami miatt sokat ugatott?

Figyelt kérdés

Szeretnék hiteles válaszokat kapni,illetve van olyan Állatvédő Szervezet aki a végsőkig elmegy az állat védelmében?

Menhelyről hoztuk el és csak két évet tudott velünk lenni!

2020. aug. 2. 15:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10: Ez így van, ez is egy lehetőség. Az előéletétől függ minden.
2020. aug. 2. 21:14
 12/13 A kérdező kommentje:

A kutyámat ingerlő gyerekek tudják ki volt aki megmérgezte a kutyámat!

Másik kutyánk van és ennél is ugyanaz a forgatókönyv játszódik!

Ismételten menhelyi kutyát hoztunk,már sikerült vele elérnem,hogy napjában csak egyszer egyen.Többször ellenőríztem és látom máskor nem esik neki jól az étel.

A portánk kialakítása kiszűri,a lehetséges "mérgező anyag" bedobásának lehetőségét.

Biztos vagyok abban,hogy a szomszédom mérgezte meg a kutyámat.Utálja a kutyákat /az előttünk lakónak 3 vérebe volt/ nem tudtak tőle lopni,ráadásul nemcsak a kutya ugatása ingerli,hanem a kutya jelenléte.A kutyánkat akkor is hessegeti amikor a kerítés mentén van!

2020. aug. 3. 11:05
 13/13 anonim ***** válasza:

A kutyádat cukkolókkal semmit se tesznek.

Nekem a macskámat idegesítették így. Direkt oda vitte a kutya sétáltató a kutyáját és ugattatta, el akarta kapatni a macskát. Mekkora poén.

Egyszer kisbaltával kimentem és odavágtam a kutyának. (csak a kutyát láttam a kerítésnél, azt hittem valami kóbor).

A faszi ledöbbent, elhúzta a dögöt.. megmondtam ha még egyszer meglátom kinyírom a kutyával együtt. Azóta nem jár erre.

Íjessz rá a buz1 gyerwkekre te is.

A beugrálást bizonyítani kell.

Szerelj fel kamerát.

Esetleg ha kintre is raksz, megíjednek hogy felveszed őket és cukkolni se fogják.

Mérgezni xilittel is tudnak, ami természetes anyag.

Meg kellene tanítani a kutyát hogy ne egyen meg minden kaját amit lát.

2020. aug. 24. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!