Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mi ez a hősködés hogy még a...

Mi ez a hősködés hogy még a tűzoltókat is kihívják kiszabadítani egy állatot, aztán lefotozzák mekkora hősök?

Figyelt kérdés
Egyszer én is betelefonáltam a rendőrségre, hogy van egy sérült őz, 3 nap után még mindig ott volt, hagyták elpusztulni. Ezzel bezzeg nem büszkélkednek.
2020. máj. 7. 15:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mar bocs gyerekek de a hegyekben egy mobillal internet nelkul megis ki a fszt kene hivnom amikor az 112-t fejbol tudja mindenki b+
2020. máj. 8. 20:50
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
Lefotózod, megjegyzed a helyet, és amint internetközelben leszel, rákeresel és szólsz az illetékesnek, elküldöd a képet, amiből azt is láthatják, mekkora a baj.
2020. máj. 9. 11:06
 13/15 anonim válasza:
100%

A 112 nem a rendőrség száma hanem a központi segélyhívóé. Ezek szerint még azt sem tudod kinek telefonáltál, rendőrnek (107), vagy segélyhívónak (112). A sérült őzek összeszedése nem feladata sem a tűzoltóknak sem a rendőröknek. A tűzoltók csak akkor vonulnak állatmentéshez ha az mondjuk kútba esett, beszorult, fennragadt valahol stb.

Sérült állathoz vadőrt, állatvédőket vagy hasonlót kell hívni.

De te ezzel a valakinek intézett bejelentéssel (rendőrség?-segélyhívó?) ahol még a címet sem hinném hogy meg tudtad adni, úgy voltál, hogy mindent megtettél a felelősséget lepasszoltad és szégyelljék magukat mert nem segítettek rajta.

Gratulálok, elég életképtelen lehetsz...

2020. máj. 15. 15:04
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Nem kell ennyire szigorúnak lenni, legalább nem sétált el mellette csak úgy. Ha a mentőket hívod, átkapcsol a 112-re. Gondolom ha a rendőrséget vagy a tűzoltókat hívod, akkor is. Egyébként ezzel nagyon sok probléma van (rengeteg időveszteség), de ez most itt OFF.

Én hívtam ki hajléktalanokhoz mentőket, de nem volt benne sok köszönet egyik részről sem. De ez is OFF.

Szóval nem tudnám talán én sem, hogy mit tegyek és igen, a kérdező azért egy kicsit próbálkozott.

2020. máj. 21. 07:37
 15/15 anonim válasza:
49%

Jól látja a bejelentő sajnos..

A katasztrófavédelem ráállt most erre a "minden állatot mentsünk meg, cukik vagyunk és pózolunk vele" dologra.

Nem feladata a tűzoltóknak a kiskacsák terelgetése, meg a gólya visszahelyezése a fészekbe vagy nem is tudom mik voltak a médiába.

Így szeretnének a polgárok közelébe férkőzni és meggyőzni a fiatalokat, hogy a katasztrófavédelem egy "bulivonat és vonatozz te is velünk!"

Sajnos kinevettetik magukat egyre jobban...

A tűzoltóság nem erről szól, de most állítólag egy Blikk-től jött sajtófőnök van a BM-ben, akinek tetszik ez a cukiság (talán lehet meleg is) és most ez az irányvonal. Majd elmúlik ha kibasszák ezt a mókust.

2020. szept. 8. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!