Kihez fordulhatok? Ez már állatkínzásnak számít?
Egy kis faluban lakom. Velünk párhuzamos utcában van egy német nő aki 40-50 macskát tart egy házban a mellette levő házban legalább 20 kutya van, az udvaron kecske, ló, szamár. Nincs kifutójuk, meg igazából hely sincs az állatoknak. A patkányok hemzsegnek. A körülmények borzalmasak. Tele van az udvar szeméttel. Nem rég felszólítottak őket, akkor talaritottak, de azóta megint ugyanolyan az udvar. Mindig új és új kis állatok születnek így szerintem ivartalanitva sincsennek. Kötelező oltásokat nem tudom, hogy megkapták e.
Most új házat vett és így szomszédunk lett. Ide is állatokat akar hozni. Fenyegetőzik meg olyanokat állít amiket nem is mondtunk.
Nem akarom, hogy ennyi állat ilyen kevés területen legyen.
Vas megyében lakom.
A kérdéseim: kihez fordulhatnék? Ez már eléri azt a szintet, hogy foglalkoznak vele az állatvédők?
Kedves #1!
Elvileg a jegyzőnél már be lett jelentve, akkor szólították fel őket az udvar miatt. Azóta semmi hír.
Elvileg Ő az akitől pár éve lovakat vettek el alultáplálás miatt....
Nem is értem miért erőlteti az állat tartást :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!