A fekete gólya vadászható? Ha igen, mikor? U. I. : azért írom ide, mert én nem találtam meg neten!
Figyelt kérdés
2020. ápr. 3. 11:31
21/25 anonim válasza:
Lehetőleg még fényképezőgéppel se vadássz fekete gólyára,
nagyon utálja, ha bolygatják, és ha nem a fiókát hagyja ott, akkor is lehet, hogy a következő évben nem oda megy vissza fészkelni.
És jó eséllyel még a hely is természetvédelmi övezet és engedély kell ahhoz, hogy az ott élő növény- és állatvilágot zaklasd! Hagyd a profi képvadászokra a fokozottan védett fajok fotózását.
Keress inkább ilyen kamerákat, ha érdekel az életük: [link]
22/25 anonim válasza:
Nem!
Ahogy előttem írták! Fokozottan védett! Eszmei értéke: 500 000Ft
23/25 anonim válasza:
Nem tudjátok kezelni a guglit. Én 5mp alatt megtaláltam. Tudni kell hogy hol keresd!
A leckét meg egyedül kéne megoldanod, ne mi dolgozzunk helyetted vagy helyettetek!
24/25 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!