Döglött macska, mi tévő legyek?
Amióta két éve elpusztult a kutyánk, elszaporodtak a patkányok az udvarunkban. Mivel legutóbb az udvarunk végén lévő (télen zárt) teraszon láttunk legutóbb patkányt, az ott lévő műanyag kanapé alá tettünk patkánymérget. Most egy döglött macskát találtunk az amúgy zárt teraszon. (Egyfalyta télikertet kell elképzelni.)
Macskát sohasem tartottunk, és semmi sem utal arra, hogy valakié lenne. Mit kell tennem a tetemmel? Vádolhatnak állatkínzással? Válaszukat előre is köszönöm!
Csinálj méreg helyett valami hasonló csapdát töltsd meg vízzel és kész.
https://www.youtube.com/watch?v=wTN7t3jwGr8&list=LLjaAgL-PhB..
Hát...én nagyon szeretem a macskákat, de amikor a szomszéd macskáját megölte a kutyánk, akkor mi is inkább szó nélkül eltemettük. Szar érzés volt, de a szomszéd tudja jól, hogy két nagyobb testű kutya van a portánkon.
Őszinte leszek én azért sem szóltam neki, mert egyrészt nem is kereste nagyon másrészt féltem, hogy bosszút áll.
Mint macska tulajdonos én szeretném tudni, ha meghalt vagy nem. Bosszút nem állnék érte. Legalább tudom mi lett vele. Jobb mint 1 hónapig várni rá sírva.
Ha nem tudod kié ásd el valahova.
Én őszinte leszek, kihívnám a gyepmestert és fizetnék neki, hogy szállítsa el. A telkem nem temető, hogy oda temessem a betévedt tetemeket.
Ha méreg miatt is hullott el, akkor sem a tiéd a felelősség, ezen nem kell aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!