Egy macska lehet bezárva folyamatosan egy helyre? Úgy hogy csak felügyelet mellett van kiengedve?
Egy hátsó fűtött melléképületről lenne szó, azért, hogy a macska ne szökjön ki az útra.
Úgy ha vannak neki kitéve játékok ha a gazdi nincs otthon akkor is tudjon játszani, lekötni magát?
És természetesen rendszeresen foglalkozva lenne az állattal.
Ablakja legyen. Nézelődni fog és aludni.
Amúgy a macska önmagát bezárja egy papírdobozba...
Mekkora terület?
Ha kisebb mint 20m2, akkor szerintem érdemes lehet gyűjteni egy kűltéri kennelre is mellé, illetve esetleg egy macskabiztos kerítésre...
Az enyém ivartalanítás óta csak bent van. 2-3 alkalommal ment ki csak felügyelettel rövid időre.
A bentlétet szokja, menne ki de annyit foglalkozom vele hogy simán levezeti bent is az energiáit játékkal. Szobatiszta kiskora óta. Bent van a szobában illetve van egy kinti szoba ami üres oda ban neki bepakolva játék, ott eszik, ott az alomja.Ha nem vagyok itthon ő ott van, néha rájön hogy menne ki unatkozik maga de lassan szokja a helyzetet.
A macska nem igényli a gazdától a 24 órás jelenlétet, így simán megoldható, a biztonsága a lényeg.
(Bár én inkább a 90 éves nagymamát raknám oda.:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!