Hol tudok Zala megyében állatkínzásról bejelentést tenni?
Figyelt kérdés
Bejelentést szeretnék tenni egy állatvédő szervezetnél mert egy felelőtlen állattartó kínozza az állatait, de nem tudom kihez forduljak. Tettem több helyre is bejelentést, eddig úgy tudom nem történt semmi sajnos. Tud valaki esetleg Zala megyén belül olyan állatvédő szervezetet akik kijönnek, megnézik, és ténylegesen tesznek is valamit az ügy érdekében? Lovakról és kecskékről lenne szó, akik a saját ürülékükben járnak bokáig, pici kecskék haltak is meg emiatt.
(Bogáncs, Állatvédelmi Járőrszolgálatnak már szóltam, nem történt semmi rajtuk kívül érdekelne olyan aki tenne is valamit) Olyan is jó, aki országosan, az ország bármely pontjáról eljön.
2019. dec. 30. 11:51
11/15 anonim válasza:
Hány emberbe akarsz még ma belekötni előző???
12/15 anonim válasza:
Azt hiszem 2-3 napja egy este találkoztam itt egy kérdéssel vitatkozás volt valami olyanról hogy egyesek már átesnek a másik oldalra és az állattartást és(vélt) szeretetet már emberek és főleg gyerekek ellen és azok gyűlöletére használják fel. Késő volt, másnap akartam reagálni a kérdésre de nem volt rá alkalmam mert a kérdést töröltették. Esetleg tényleg igaz ez a "RADÍR" dolog? Megjegyzem: 1 órán belül legalább 10-en reagáltak a kérdésre, tehát érdekelte az embereket a téma, sőt a válaszolók nagy többsége a kérdezőnek adott igazat. Akkor ki és miért töröltethette és milyen alapon törölték???
13/15 anonim válasza:
Tisztelt 12-es! Nagyon jól látod a szituációt sajnos. Ez úgy lehetséges hogy az állatvédelem és a háziállatok oldal gyakorlatilag átfordult egy pirospacsis oldallá. Magyarul kialakult egy tucatnyi vagy kicsit nagyobb társaság akik elképesztő dolgokat írnak házikedvenceknek nevezett állatkákról,egymás válaszait istenítik, ha rajtuk kívül bárkinek nem egyezik velük a véleménye abban a pillanatban KOLLEKTÍVE (ami eleve szabálytalan) megy a piros pacsi,vagy a töröltetés, a haveroknak a zöld kéz. Szomorú hogy ehhez az oldal üzemelését és szabályainak betartását ellenőrzők közül is benne kell hogy legyenek.
14/15 anonim válasza:
Lenézem azokat akik egyből sírva szaladnak jelentgetni. Gyerekeimet unokáimat is úgy tanítom hogy oldják meg a problémáikat, ami nem tetszik engedjék el a fülük mellett vagy üssenek az asztalra. Felnőtteknél kinevetem a "OVÓNÉNI MEGHÚZTÁK A HAJAMAT -típusú embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!