Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » A szomszédom egy szemét!...

A szomszédom egy szemét! Állandóan ugat a kutya. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval ez nem olyan egyszerű, hogy ugat és ennyi.. A szomszéd bíró, kezdjük itt feljelenteni felesleges! A kutya évek óta meg van kötve SOHA egy fél órára nincs elengedve, így élible szerencsétlen az életét! Ahányszor tüzel annyiszor ledz vemhes, az esőbe a sárba szüli a kicsi, mire ez acszeméz észre veszi h fialt a kutya egy hét is eltelik és akkor teszi el láb alól őket. Kb heti egyszer eszikba kutya! És rengeteget ugat (persze hogy ugat hát unatkozik tudom én) sajnálom is szerencsétlent, de mellette meg ott van h megőrülök! Mit mit tennétek?

2019. nov. 26. 10:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%

Bíró? És?

Készíts felvételeket, minél többet, többfélét. Kérj segítséget állatvédő szervezetektől (Facebookon könnyen találsz párat) és jelentsétek.

2019. nov. 26. 10:15
 2/13 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért, de tiszta ideg vagyok!
2019. nov. 26. 10:18
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Szurkolok az allatokert irj nekik szegeny kutyi :(
2019. nov. 26. 10:23
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Szólj menhelyeknek, állatvédőknek, nem számít, hogy bíró. A nőnek meg, aki az autója után kötve végezte ki a kutyáját, bíró a rokona...
2019. nov. 26. 10:24
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
Az elsőnek van igaza. Tudsz mit tenni mert állatkínzás amit csinál. Fotókat csinálj. Nem számít hog bíró. A törvenyek rá is vonatkoznak.
2019. nov. 26. 10:27
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

Így van!

Csinálj felvételeket és szólj állatvédőknek!!!

Kit érdekel, hogy bíró Putrifalván! A törvény rá is vonatkozik!

2019. nov. 26. 10:55
 7/13 A kérdező kommentje:
És utána éljek mellette!? Szerintem minden szarért feljelentene utána... Meg van egy kutyánk nekünk is félek hogy bosszúból megmérgezné! :(
2019. nov. 26. 15:17
 8/13 anonim ***** válasza:
82%

Kamera, riasztó!

Ha más nem, legalább egy "kamu" kamera, táblával (de az igazi mindenképp jobb lenne). Az majd megijeszti.

A kutyát meg valahogy kerítsd el a kerítés szélétől, hogy ne tudja elérni a behajított mérget.

2019. nov. 26. 15:20
 9/13 anonim ***** válasza:
79%

Nyugodtan szólj egy szervezetnek.

Nem fogja tudni, hogy te voltál, aki bemószerolta, egy akárki járókelő, utcában lakó, egy utcában lakót látogató, bárki lehetett

2019. nov. 26. 22:37
 10/13 anonim válasza:
75%
2019. nov. 27. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!