Miért ilyen bunkók az állatmentők/fajtamentők?
Állatmentőknél jelentkeztem egy macskára. Lebeszéltem velük az időpontot. Nem tudok hipp-hopp felrohanni érte, 250 km-re lakok, szabadnapot kell kérnem, stb. Ezt jeleztem. Megértették, teljesen normálisnak tűntek. Várnak szeretettel.
Meg volt beszélve az adott időpont. Előtte lévő nap írtam, hogy akkor a megbeszéltek szerint megyek majd holnap.
Erre visszaírt nagy flegmán, hogy ő már tárgytalannak hitte, mert 3 napja nem írtam neki semmit. Már aznap is megy valaki megnézni...nem tartogatja senkinek se. Mit képzelek magamról.
1 hét múlva felnéztem az oldalára, kirakott egy rinyálós posztot hogy xy milyen megbízhatatlan. Meg volt beszélve hogy aznap találkoznak, több örökbefogadót elutasított miatta mert neki tartogatta a cicát és nem jelent meg.
A nő is vissza írt neki, hogy előző este jelezte hogy meghalt valakije és tegyék át máskorra de nem reagált rá...utána néztem, törölte is a kiírást az állatmentő.
Érdekes mód, neki tudta "tartogatni", pedig ugyanabban a városban lakott.
Nem csodálom hogy nem igazán fogadnak örökbe az emberek...így nem is lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!