Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Jól értem, hogy megöljük a...

Jól értem, hogy megöljük a disznókat, mert pestist kaphatnak?

Figyelt kérdés

2019. okt. 11. 14:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Miért nem lehet vakcinát előállítani? Vagy más módon gyógyítani? Legalább megpróbálnák, mert szerintem esély mindig van, hiszen még a lottó ötöst is megnyeri néha valaki. Értem én, hogy gyors és heves a betegség lefolyása, akárcsak az emberi pestisé volt, de a természetes szelekció is megteheti a magáét, ha esélyt kap.

Aztán meg azt a példányt, amelyik esetleg felgyógyul, Isten ments, hogy megegye valaki, azt szaporítani kellene és ha már nem képes rá, akkor akár élhetne élete végéig is, hiszen úgy tűnik, nem sok ilyen jószággal kellene bíbelődni, természetes pusztulása után meg lehetne vizsgálni, szerintem minden porcikája hallatlanul értékessé válna, feltéve, hogy valóban túlélhetné akár egy is a kórságot.

2019. okt. 13. 09:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Olvass utana az afrikai sertéspestisnek. Itt nincs olyan, hogy "mi lenne ha" vagy "szerintem". Tények vannak, azokat olvasd el.
2019. okt. 13. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!