Ha valaki megölt egy macskát azért fel lehet jelenteni?
"mert akarmelyikrol at tudott ugrani a keritesre"
Nézzd már meg mi az a macska biztos kerítés.
Hiába ugrik a kerítésre ha nem tud átmászni rajta...
Ha bizonyítékod lenne(kamera felvétel mondjuk) sem tenne semmit a rendőrség, felfüggesztettnél többet 100%, hogy nem kapna.. Ha nem tudod megoldani a bent tartását, akkor ne tarts macskát többet szerintem.
De tényleg pár ezer forintos tétel minden ablakot szökés biztossá tenni. A kerítés nagyobb tétel, talán a görgős megoldás a legolcsóbb + minden lyukat befoldozni. Ahol a feje atfer, ott az egész macska is, ez az alap szabály. (nincs kulcscsontuk)
11.58-as vagyok. 2 macskám van bent, a házban. ;) az előző macskám 17 éves volt amikor el kellett altatni daganat miatt, szóval igencsak mellélőttél.
Hiába kötekedsz feleslegesen, köteles vagy a saját portádon belül tartani a macskádat. Értsd: nem mehet át a szomszédba kárt okozni. Én sem voltam boldog amikor a szomszédom macskája rendszeresen a pázsitom közepére szart, ezért szóltam neki, hogy oldja meg, hogy ne jusson át hozzám és ne fosztogassa a madáretetőmet.
Arról nem is beszélve, hogy a macska az úton valesetveszélyes, mert ha valakinek nem perverziója matricára lapítani a macskát, akkor vagy kerülnie kell vagy fékezni, ami nagyobb sebességnél nem mindig kivitelezhető.
1. Bizonyíték nélkül semmit nem tehetsz.
2. A te felelősséged, hogy meglógott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!