Kiszállítós pizzériának milyen feltételei vannak, kb milyen költségek vannak az engedélyek beszerzésénél? Pénztárgép kell? Kft alapításánál a szakács végzettség kötelező vagy elég ha igazolva van, hogy elkezdtük a tanfolyamat.
Kft-nél nem nézik a végzettséget. Az alkalmazott is lehet szakács(és pizzériához kell is, mert kezdő tanfolyamosként nehéz lesz ezt csinálni).
A nyitási követelményeket innen le tudod tölteni:
HACCP kb 75 ezer
Rágcsálóirtás:10 ezer
Érintésvédelmi felülvizsgálat és tűzvédelmi engedély:45 ezer
Üzemorvosi szerződés 20 ezer (+ attól függ hány alkalmazott van)
Kémiai kockázatbecslés alapján bejelentés ÁNTSZ-hez: 8000 Ft
Anyaghányad kalkuláció, haccp tréning-oktatás 10.000 Ft
Nav-os pénztárgép 150-200 ezer Ft
Ha van fritud, használt olaj szállításra szerződnöd kell!
Pénztárgép kell (navos 150-200 ezer) és szoftver + számítógép sem árt, a nyilvántartásokhoz, futárokhoz.
A beruházási ktg. sok mindentől függ, de 3-4 millióból ki lehet hozni, ha bérelt helyiséged van:
3 elhatárolt helyiség,(kiadó rész-ügyféltér és konyha rész, raktár és doboz tároló, személyzeti öltöző és wc) Eszközök (Haccp deszkák, gn edények, műanyag tárolók, , gépek (szeletelő, dagasztó,feltéthűtő, munkaasztal) sütőkemencék, szakosított hűtők (tejes és felvágottas, zöldséges, húsos, készételes) tűzhely, fagyasztó.
Személyi feltételek kb:
1 pizzaszakács (nyújtás, sütés, feltételezés, főzés)
1-2 konyhai kisegítő (előkészítés, dagasztás, mosogatás, feltételezés, dobozolás)
1 adminisztrátor ( rendelések, futárok kezelése)
és a futárok, akik szállítanak.
Nagy vonalakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!