Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egy étteremben vagy büfében...

Egy étteremben vagy büfében hány féle hűtő kell?

Figyelt kérdés

Ha jól tudom mindent külön hűtőben kell táronli (különböző húsokat, tejtermékeket, zödségféléket.)


Ez vonatkozik a fagyasztókra is?


Tehát tegyük fel szeretnék árulni csirke-, marha-, hal-, sertéshúsból készült ételeket akkor ehhez eleve kell 4 hűtő plusz 2 a zöldség és a tejtermékeknek.


Fagasztóknál ugyanez van, vagy ott mehet egybe is?


2013. febr. 27. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:
fagyasztóknál ugyan ez van, de ezt szerintem neten valahol megtalálod. Tuti hogy fagyasztókban sem mehet minden egybe erre is van szabály.
2013. febr. 27. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nyitni akarsz, vagy üzemelteti akkor van HACCP kötelezően, abban pedig pontosan le van írva, hogy miből mennyi és milyen kell.


minta itt:

[link]



Egyébként a fagyasztóknak is szakosítottnak kell lennie.

A húsok tárolására nem kell fajtánkénti hűtő, hanem szakosítani kell, az azonos hűtési igényűeket,ha jól tudom, kivétel a hal.

2013. febr. 27. 14:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Eszerint, ha jó értelmezem a tőkehűsök hűthetőek együtt, ha megegyezik a húsokra vonatkozó tárolási hőmérséklet. Ez jó is lenne, mert egyből spórolnék 2hűtőt, de legalább egyet.
2013. febr. 28. 10:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk nagykonyhán így működik.
2013. febr. 28. 13:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!