Egy étteremben vagy büfében hány féle hűtő kell?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom mindent külön hűtőben kell táronli (különböző húsokat, tejtermékeket, zödségféléket.)
Ez vonatkozik a fagyasztókra is?
Tehát tegyük fel szeretnék árulni csirke-, marha-, hal-, sertéshúsból készült ételeket akkor ehhez eleve kell 4 hűtő plusz 2 a zöldség és a tejtermékeknek.
Fagasztóknál ugyanez van, vagy ott mehet egybe is?
2013. febr. 27. 14:14
1/4 anonim válasza:
fagyasztóknál ugyan ez van, de ezt szerintem neten valahol megtalálod. Tuti hogy fagyasztókban sem mehet minden egybe erre is van szabály.
2/4 anonim válasza:
Ha nyitni akarsz, vagy üzemelteti akkor van HACCP kötelezően, abban pedig pontosan le van írva, hogy miből mennyi és milyen kell.
minta itt:
Egyébként a fagyasztóknak is szakosítottnak kell lennie.
A húsok tárolására nem kell fajtánkénti hűtő, hanem szakosítani kell, az azonos hűtési igényűeket,ha jól tudom, kivétel a hal.
3/4 A kérdező kommentje:
Eszerint, ha jó értelmezem a tőkehűsök hűthetőek együtt, ha megegyezik a húsokra vonatkozó tárolási hőmérséklet. Ez jó is lenne, mert egyből spórolnék 2hűtőt, de legalább egyet.
2013. febr. 28. 10:40
4/4 anonim válasza:
Nálunk nagykonyhán így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!