2. 000. 000 Ft tőkével mire érdemes vállalkozni?
Nem ilyesmire gondoltam. Az inkább befektetés. Vállalkozni szeretnék. rövidtávú cél: ne legyen veszteséges. Hosszú távú cél: 20-25 év alatt érjen el egy olyan szintet, hogy nyugdíj mellett biztosítson egy biztos jövedelmet.
Csak nehéz kitalálni mire érdemes vállalkozni: kis játékok készíttetése/eladása? Román termékek importja? Édesség?
Hali! írj egy levelet, és válaszüzenetben részletezem, hogy én mit szeretnék elkezdeni. Természetesen nem MLM, vagy ilyesmi.
Majd írd hozzá, hogy milyen tapasztalataid vannak és milyen szakmai ismereteid...csak hogy tudjam, milyen részfeladatokat adhatnék át, ah érdemesnek találod a befektetést.
Szia,irigyellek mert én pont ennek az ellentétével küzdök!
Nekem meg van az ötletem,sőt már dolgoztam is benne és tényleg sok pénzt lehet vele keresni.Csak a kezdéshez kéne szereznem 2-300.000 E ft-ot, egy hét alatt megtudnám duplázni ezzel a munkával!Sajnos egy árva fillérem sincs rá,lehet,hogy álom marad.Neked sok sikert kívánok!
Nóri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!