Nyári munka diákoknak! Legyen szíves valaki segíteni nekem. Nyári munkára lenne szükségem. Kertvárosban lakom, de lehet máshol is. Mindegy milyen munka, csak kellene a pénz, és ezért gondoltam hogy itt megkérdezem. Szóval legyetek szívesek írni. (? )
Nem ötleteket várok, szóval ne írjatok ilyeneket hogy szórólapozás, meg ilyenek, mert ezek nekem is eszembe jutottak, csak azt nem tudom kihez forduljak, ezzel kapcsolatban.
Amúgy 14 éves fiú vagyok.
Nagyon kéne a segítség, előre is köszi!:)
E-mail-ben mindent megtudunk beszélni.
keress fel egy diákmunkaszövetkezetet és ott eligazítanak: szükséged lesz szülői engedélyre, meg mindenféle iratra... de majd ott mindent megmondanak.
a másik meg h kérdezősködj a szomszédban, az utcában: nem kell-e vhol füvetnyírni, kocsitmosni, kutyátsétáltatni ilyesmik...
Nem igazán ilyenre gondoltam, hanem rendes nyári munkára, szóval most leviszem a kutyát meg minden azt ad egy ezrest, és kész, és nem fogja, mindenki azt mondani, hogy vigyem le a kutyáját. Most nem az hogy nem örülök a kis pénznek, de ez így nem éri meg. :S
Amúgy hiába írod le, hogy forduljak ehhez, meg ahhoz, hiába, mert nem tudom hogy hol kell meg stb. ezért mondtam hogy ha valaki tud rendes munkát, az írjon...
Vagy akkor valaki legalább mondja el, hogy hogyan tudok kapcsolatba azokkal, akik munkát tudnak ajánlani.
De azért köszi, csak kicsit több kéne. :S
Bocsi!
*Hogyan tudok kapcsolatba lépni azokkal...
Dehogynem, vannak nyári munkák, szórólapozás, újság hordás stb. nem egy embert ismerek aki dolgozott rendesen, 14 éves kora körül, és biztos hogy van rendes munka diákoknak.
Szal még mindig nem éri meg ;)
szülői engedéllyel dolgozhatsz nyári ill téli szünetben,de nem fog senki alkalmazni hivatalosan
tudom,mivel diákszövetségnél dolgozom,16-18 közöttit is ritkán alkalmaznak,16 év alatti diákunk meg nincs is,egy munkáltató sem kér...
14 évesen csak szakiskolai tanuló dolgozhat szakmai gyakorlaton
teszvesz, vatera szülői engedéllyel már 14 évesen legális ;)
Pécsen lakom, és több órán keresztül néztem neten ilyen sz4rokat és nem találtam, akik meg eddig dolgoztak, valószínűleg őket is beintézték, és annyira közelről nem is ismerem őket hogy megkérdezzem tőlük (valószínűleg nem is tudnának választ adni ...)
De ahogy látom, szerintem elég reménytelen hogy találok!:S
Talán majd jövőre, pedig akármilyen munkát eltudnék végezni, na mindegy, azért köszi mindenkinek a "válaszokat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!