Most láttam egy hirdetést hogy Budapesten 2000Ft/napot kell fizetni 4-5 ágyas munkásszállóba. Kinek éri ez meg?
"Annyiért saját szobát is bérelhet az ember."
bérelj, ha tudsz. hajrá.
Ne felejtsük el hogy arra azèrt mèg albèrletben rájön mèg kb 20e rezsi is +közös költsèg, itt meg ebben minden benne van.
Esetleg aki nem tud kifizetni 100-200 ezer kauciòt, mert a szobáèrt is elkèrik egy albèrletben, szállòn sztem nem kell.
A döbrögi tulajnak éri meg elsősorban.
1 szobával kaszál 240-300 ezret, mint látható.
Megszoktuk már a magyar vállalkozóktól hogy ilyenek.
SOk döbrögi ge*i
Például építőipari munkásoknak, szakmunkásoknak.
Az albérletet általában legalább fél évre próbálják kötni, kaució meg minden kell. Ezzel szemben a szállót bármikor otthagyhatod, a munka meg lehet csak 1-2 hónapig tart, vagy épp pár napig, így szabadon kezelhető.
Ahogy előttem írták, ha van valami minimális reggeli, akkor már egész jól kijössz árban.
Jó munkás teljesítmény vagy magas órabérben dolgozik, 1 hét alatt is "ledolgozhat" 100-200 ezer forintot is akár.
Sokszor nem fix a munkahely, ugyanúgy építőiparnál maradva van aki egyik nap Győrben kezd, másnap már Pesten van, hétvégén meg Nyíregyházán mondjuk. Neki nem éri meg albérlettel szarakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!