Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan keressek pénzt 15 évesen?

Hogyan keressek pénzt 15 évesen?

Figyelt kérdés

Ilyenkor azt hangsúlyoznám, hogy nincs semmi szülői protekcióm, tehát anyám összevissza dolgozik, apámnál meg csak cipelni lehetne meg koszos munkákat végezni. Anyám mondta, hogy szerintem 15 évesen nyáron már lehet a McDonaldsba is dolgozni bár én nem sok esélyt látok rá, hogy ez így is van.

szeretnék saját pénzt keresni nem csak hébehóba kapottat, azon felül is szeretnék pénzhez jutni, mert pl most nagy fejhallgatóra gyűjtök de kapok kb havonta 500 forintot? aztán az a fülhallgató több mint 5 ezer, szóval szeretnék pénzt keresni nyáron vagy akár most délutánonként.

VAGY esetleg ha valaki tud megbízható webfelületű keresetet (nem feltétlenül a reklámcsíkokra gondolok) akkor az is jöhet

2010. máj. 3. 13:15
 1/7 A kérdező kommentje:
ja és Fiú vagyok (15/F)
2010. máj. 3. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
anyádnak igaza van, mehetsz a mekibe
2010. máj. 3. 13:25
 3/7 anonim válasza:
16 éves kortól lehet legálisan dolgozni (diákmunka).
2010. máj. 3. 13:32
 4/7 anonim ***** válasza:
15 évesen még csak az iskolai szünetekben lehet, szülői engedély is kell hozzá.
2010. máj. 3. 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:
14 évesen is dolgozhat, ha az szakmai gyakorlat, 15 évesen iskolalátogatási + szülői engedély, 16 évtől diákmunkásként
2010. máj. 3. 13:35
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, de visszont találtam 1 olyan weblapot amivel tudok pénzt keresni.

aki nagyon kedves és örömet szeretne nekem szerezni az töltse le ezt:

[link]

ha teljesen letöltötte akkor kerestem, 10 cookiet.

(5000 cookie = 5$)

2010. máj. 3. 13:58
 7/7 A kérdező kommentje:
amugy igen énis ugy gondoltam h szülö beleegyezik és nyári szünetben
2010. máj. 3. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!