Mien legyen egy főnök?
Te főnök????
Írni se tudsz -.- -.- -.-
szerintem egy jó főnök nem él vissza a hatalmával nem esik túlzásokba, de mégis határozott céltudatos és a tiszteletet a hozzáértéssel tudással felelősséggel éri el!
Sok sikert!
Engem is "előléptettek" a munkahelyemen. Postán dolgozok, rendszeres helyettesből postavezető lettem egy 3 személyes felvevő postán. Nagyon közel engedtem magamhoz és oda jutottunk, hogy nem vettek komolyan. amikor a munkáról és a tervekről leültünk beszélgetni, csak ennyit mondtak, hogy ugyan már.
1 év múlva ismét előléptettek, mert egy nagyobb felvevő posta vezetését kaptam meg ahol már 8an voltunk. Már az elején eldöntöttem, hogy nem követem el azt a hibát, mint előtte. És jól csináltam, mert a tervek is szépen alakultak. Bár megvolt közöttünk az 1 méter távolság, mégis nagyon jó kollégák lettünk. Most GYEDen vagyok, de összejárunk és nagyokat nevetünk, beszélgetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!