Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mien legyen egy főnök?

Mien legyen egy főnök?

Figyelt kérdés
munkahelyemen előléptettek.régi kollégáimmal, barátaimmal hogy viselkedjek?közvetlen főnökük lettem.hogy érjem el, hogy mint főnököt tiszteljenek, és mint embert kedveljenek?
2010. ápr. 24. 20:29
 1/9 anonim válasza:
Ha már ezt a kérdést feltetted magadnak, akkor biztos vagyok benne h nagyon jó főnök leszel :)
2010. ápr. 24. 20:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Te főnök????

Írni se tudsz -.- -.- -.-

2010. ápr. 24. 20:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát ne változz olyan boszorkánnyá, maradj a régi, mosolyogj sokat és akkor kedvelni fognak továbbra is! Sok sikert! ;)
2010. ápr. 24. 20:47
 4/9 anonim válasza:

szerintem egy jó főnök nem él vissza a hatalmával nem esik túlzásokba, de mégis határozott céltudatos és a tiszteletet a hozzáértéssel tudással felelősséggel éri el!

Sok sikert!

2010. ápr. 24. 21:04
 5/9 anonim válasza:
Maradj az, aki eddig voltál. Fontos, hogy legyél határozott a munkával kapcsolatban, ezzel a feletteseidnek tartozol felelősséggel, hogy a munka el legyen végezve, de ugyanakkor ne legyél sárkány. Az én főnököm pl. megköveteli a munkát, és aki elvégzi rendesen, azt becsüli, lehet vele beszélgetni, lehet vele jókat nevetni, ha valakinek úgy jön ki a lépés, elengedi orvoshoz, megengedi máskor a pótlást, de azért szól, ha valaki gyanúsan sokat lóg. Szóval legyél határozott, hogy ne éljenek vissza azzal, hogy esetleg valakivel haver vagy, mert az a munka rovására megy, ne legyél engedékenyebb a jobb haverral, de ne legyél keményebb azzal, akit kevésbé kedvelsz, és ha a feladatok olyan jellegűek, hogy többféle, akkor mindenki olyant kapjon, amit jobban el tud végezni, így hatékonyabb a munkavégzés, és aki olyant végez, amit jobban tud csinálni, az jobban is halad, mert sikerélménye van.
2010. ápr. 24. 21:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy jó főnök használja a helyesírási segítséget a gépen...
2010. ápr. 24. 21:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne parancsolgass, hanem építs csapatmunkát. Rólad kell, hogy példát vegyenek. Ha valamit elront vki, akkor ne égesd le a többiek előtt, hanem hívd félre stb. Ne legyél velük lenéző vagy hasonló. Legyél céltudatos, mindig tudd, hogy mikor mit kell tenni.
2010. ápr. 24. 21:33
 8/9 anonim válasza:
21:17 - Attól függ, mit használ, én pl. firefox-ot és explorert használok, és csak a firefox jelez (de az se mindig jól).
2010. ápr. 24. 22:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Engem is "előléptettek" a munkahelyemen. Postán dolgozok, rendszeres helyettesből postavezető lettem egy 3 személyes felvevő postán. Nagyon közel engedtem magamhoz és oda jutottunk, hogy nem vettek komolyan. amikor a munkáról és a tervekről leültünk beszélgetni, csak ennyit mondtak, hogy ugyan már.

1 év múlva ismét előléptettek, mert egy nagyobb felvevő posta vezetését kaptam meg ahol már 8an voltunk. Már az elején eldöntöttem, hogy nem követem el azt a hibát, mint előtte. És jól csináltam, mert a tervek is szépen alakultak. Bár megvolt közöttünk az 1 méter távolság, mégis nagyon jó kollégák lettünk. Most GYEDen vagyok, de összejárunk és nagyokat nevetünk, beszélgetünk.

2010. ápr. 24. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!