Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Álláskeresők! Ti is így éreztek?

Álláskeresők! Ti is így éreztek?

Figyelt kérdés
2 hónapja nem dolgozom, mert nem találok munkahelyet, és lassan beleőrülök. 2 hónap után... Ti is éreztetek már így? Egész nap az e-mailjeimet lesem hátha... kb 30 helyre beadtam a jelentkezésemet, nem túl nagy fizetési igényt megjelölve. Mit lehet ilyenkor tenni?
2016. febr. 29. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Amíg mástól várod a megoldást az életedre, addig ne is csodálkozz ezen. sokan vannak így mint te, nagy a kereslet a jó munkahelyekért és kevés a kínálat.
2016. febr. 29. 15:11
 2/8 anonim ***** válasza:
2016. febr. 29. 15:13
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
2 hónap? Majd 2 év után mit fogsz érezni! :-D
2016. febr. 29. 15:49
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

Megértelek, bár az én helyzetem jobb.

Nekem van munkahelyem, és jól is keresek, vagyis nem olyan rosszul, nettó 180 ezer körül. De a munkát gyűlölöm...Egyszerűen a sírás kerülget meg a hányinger, már csak nyugtatóval tudok oda bemenni mindig.

Váltani akarok, 4 hónapja végeztem egy sulival, elég jó szakma szerintem, szeretnék valami ehhez kapcsolódó munkát találni, küldöm az önéletrajzom 1000 helyre, de alig-alig hívnak, pedig most csináltam új önéletrajzot is, ami elég ütős lett..De 2 hete jelentkezgetek és még semmi telefon, egy helyről hívtak, de arról is kiderült, hogy nem nagyon megfelelő. És tiszta ideg vagyok, hogy sosem fogok tudni váltani. :'(

Emiatt még feszültebb vagyok.

2016. febr. 29. 15:52
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

Nálam is hasonló a helyzet, nekem sincs most munkám. :)Ne add fel, tuti, hogy találni fogsz valamit, csak ne legyél negatív! :)

Regisztrálj be egy HR céghez, és ha van olyan állásuk, amire alkalmas lehetsz az önéletrajzod alapján, akkor megkeresnek. Ott van pl. a Beck and Partners, Prohumán, Pannonwork... Nem tudom, milyen terület érdekelne, van több fejvadász cég is, szerintem regisztrálj, veszteni nem vesztesz vele.

Másik, ami jó lehet, h feltöltöd pl Professionre az önéletrajzod, engem sokan kerestek ezzel, hogy ott találták, érdekelne-e xy lehetőség... De arra készülj, h sok sales-es állással fognak keresni, de lehet akad közte jó is :)

Vagy ha van valami cég, ami tetszik, akkor bemész személyesen, és leadod az önéletrajzod.

Fel a fejjel :)

2016. febr. 29. 16:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindig azt hittem, hogy így lesz, ha majd egyszer munkát kell keresnem. De aztán érdekes módon egyik héten jelentkeztem egy rakás állásra és következő héten minden nap volt 1-2 interjúm. Persze nyilván nem vettek fel mindenhova de volt ahova igen, több is, így már csak választani kellett.

Javaslom, hogy vedd komolyabban az állás keresést. Iszonyú sok lehetőség van, bizony kellhet akár a napi 8 óra is, hogy felkutass mindenféle álláshirdetéseket, fejvadász cégeket és beregisztrálj rengeteg helyre. Ha nem veszed félvállrol akkor lesz eredménye!

2016. febr. 29. 16:46
 7/8 anonim ***** válasza:
88%

Szomorú... bár 2 hónap nem a világ, de ha nincs megtakarításod, vagy családi segítség, akkor véged.

Egy ilyen elolvasása után még inkább csodálkozok, van fentebb egy frissebb kérdés, az illető először lemondta az interjút betegség miatt, aztán lemondta újra, mert volt egy lefoglalt útja, egy barátokkal tervezett kirándulás.

Most meg csodálkozik, hogy nem hívják...

Be is linkelem neki ezt a kérdést, hogy milyen az, amikor valaki tényleg AKAR dolgozni.

2016. febr. 29. 18:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is így éreztem. Én 3 hónapig kerestem. Most meg reggel 8-tól dolgozok és ma este pl. fél 8-kor estem haza. Evvel nem is lenne akkora gond, ha megfizetnék.

Amúgy gondolj arra, hogy olyan nincs, hogy nyugdíjas korodig álláskereső legyél!!

2016. febr. 29. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!