Kinek mi a foglalkozása? Esetleg milyen egyéb bizonyítványa, oklevele papírja van?
Raktárosként dolgozom.
Végzettségeim:
Környezetvédelmi technikus
Szoftverüzemeltető
Gyógymasszőr
Látássérültek szakos gyp tanár vagyok, tájékozódás-közlekedés tanítása, mindennapos tevékenységek tanítása szakirányú továbbképzésekkel, két nyelvvizsgával.
Jelenleg pénzügy-számvitelt tanulok, mert érdekel.
Szakács ( Külföldön szezonálisan )
Itthon vállalkozóként másodállásban büfé üzemeltetés, rendezvény étkeztetés, szakácsképzés.
Kereskedő vállalkozó ( műszaki eladóként itthon főállásban) Mellékállásban e-kereskedelem, vállalkozóként
Geográfus Bsc-t most fejezem be ( terület és településfejlesztő, megújuló energiaforrás szakirány) --adószámos magánszemélyként, őstermelőként dolgozok benne évek óta fő és/vagy másodállásban
Minősített pályázatíró és kulturális projektciklus menedzsment - adószámos magányszemélyként és vállalkozóként is évek óta egyik fő területem.
Korábban elvégeztem egy biztosító cég belső képzését is, illetve voltam meteorológus, szintén a meteorológiai szolgálat belső képzésével.
Mellette van Oracle vizsgám, ebben nem dolgoztam, de adatbáziskezeléssel, mysql , webáruház és html, php, C# webprogramozással igen, vállalkozóként évek óta.
Térinformatika, Autoad, ArcView ( jelenleg vannak aktuális pályázataim ezzel kapcsolatban)
Nyelv: Ielts nyelvvizsga
Jogsit még csak most csinálom, eddig sem időm, se szükségem nem volt rá.
Köszi,bár úgy gondolom kell is a mai gazdasági-társadalmi viszonylatokban.
Egy állásra alapozni nehéz éveken át, mikor elég dinamikusan változnak a külső-belső tényezők és feltételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!