nekem kicsit olyan érzésem van, mint amikor pénzügyi tanácsadókat keresnek 1-2 féle nem túl előnyös termék értékesítésére, persze itt kicsit más köntösbe bugyolálva az egész... de hátha nem:) szerintetek?
Ez az etalon olyan hirdetés ami első elolvasásra milyen jól hangzik, de közbe tuti valami nagy gebasz van benne. Még a cégnevet nem írják ki. Ez is akkor szokás ha olyan cégről van szó aminek hallatán világgá szaladnak az emberek.
2015. jan. 15. 22:55
2/6 A kérdező kommentje:
igen-igen... nekem is az egész olyannak tűnik, hogy majd telefonon (esetleg személyesen) kell emberekre rátukmálni ilyen olyan befektetési lehetőségeket :S
2015. jan. 15. 23:10
3/6 anonim válasza:
biztos hogy ügynökösdi.
2015. jan. 15. 23:45
4/6 anonim válasza:
Mitől lenne ez ügynökösdi? Ez egy sima trader állás. Minden brókercégnél sok ilyen van. (nekem is van ilyenem, és már 3 év alatt a harmadik van. Az elsővel egész jóban lettem, kérdeztem tőle hova tűnt, azt mondta saját cégbe kezdett.) Kereskednek, intézik a cég ügyeit, versenyeket promotálnak, előadásokat tartanak, kapcsolatot a többi traderrel, neten minden nap több óra élőkereskedés van velük, kérdezz-felelek, stbstb. Ez egy normál munka, és ha jó vagy benne, nem csak jó fizut kapsz, hanem degeszre keresheted magad. (azt mondjuk ilyen állás nélkül is, de itt rá vagy kényszerítve hogy a kereskedés fő sodrában legyél) Ebben szerintem semmi kamu nincs. Gondolom 4000-en fognak jelentkezni.
2015. jan. 16. 00:17
5/6 anonim válasza:
Ezek legtöbbször munkalehetőségnek álcázott fizetős oktatások. Végezd el a tanfolyamjukat (fizesd ki előre), és ha átmész a vizsgájukon (szinte teljesíthetetlen feltételek), akkor visszakapod az árát, alkalmaznak, stb...
Ezek a cégek a Teletrade, ProfitPoint és társaik.
2015. jan. 16. 07:00
6/6 anonim válasza:
ProfitPoint álláshirdetésről:
Ahhoz, hogy megkapd az állást, részt kell venned egy fizetős tréningen. Ha teljesíted a tréning végén lévő vizsgát, akkor visszakapod a tréningoktatás árát. DE a vizsga olyan követelményekhez van kötve, hogy szinte majdnem lehetetlen megfelelni a követelményeknek!
Jó kis átverős lehúzás az egész! Fizetős tréningképzéssel foglalkoznak, de egy jól fizető állásba csomagolják az egész szolgáltatásukat. Csak az érdekli őket, hogy fizesd ki a tréning díját.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!