Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Könnyű munka, jó fizetés....

Könnyű munka, jó fizetés. Tudtok ilyenről?

Figyelt kérdés
Szeretnék sokat keresni, nem megerőltető munkával. 23/L

2014. szept. 21. 09:49
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
72%

# 12

Linkeld már be kérlek a helyet, ahol egy kezdő orvos (de akár egy nem kezdő is...) 500,000 EUR-t keres évente.

Valamit nagyon elnéztél...

2014. szept. 21. 14:54
 22/40 anonim ***** válasza:
48%

Ja, és ezt ajánlom olvasgatásra:

[link]

2013-as cikk az EU orvosi helyzetéről.

2014. szept. 21. 14:55
 23/40 anonim ***** válasza:
48%
A sz..pás nem megerőltető, csak térdelned kell.
2014. szept. 21. 15:05
 24/40 A kérdező kommentje:
Szex kizárva. Azonban, ha lenne egy olyan meleg srác, akinek a szülei nem tudnak a dologról, meg nem is szeretné elmondani, akkor én lehetnék a hivatalos barátnő, akit otthon bemutathat. Ha gazdag az illető, akkor mindketten jól járnánk.:)
2014. szept. 21. 15:38
 25/40 anonim ***** válasza:
14%
Egy orvos aki nem csak állami pénzen van fizetve, évi 2 millió dollárt is megkereshet, az hogy ti nem értetek hozzá az nem az én hibám. Másrészről te buta elcseszett okj-n végző csóró idióta, akkor ugass ha azon a ranglétrán leszel mint én. Pá csórók
2014. szept. 21. 15:46
 26/40 anonim ***** válasza:
19%
[link] Itt van Dubai is például, de ahogy mondtam, a magánpraxist nem vettétek figyelembe, azon kívül ha nem tudod milyen orvosnak tanulok húzd be füled farkad és maradj csöndben:)
2014. szept. 21. 15:49
 27/40 anonim ***** válasza:
65%

"a magánpraxist nem vettétek figyelembe"

Persze, mert az csak úgy van, hogy "meggyüttem, osz nyitok egy magárendelőt"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2014. szept. 21. 16:45
 28/40 anonim ***** válasza:
20%

A súlyosan agyi károsultak kérem ne kommenteljenek ide.

IQ0 még mindig :D

2014. szept. 21. 16:46
 29/40 anonim ***** válasza:
70%

"de ha végzek évi 500.000 eurót keresek majd"

Na, a másik elmebeteg.

Az a baj, hogy manapság tényleg ilyen buták a fiatalok. Egyszerűen teljesen életképtelenek, és elképesztő elvárásaik vannak. Fel sem fogják, hogy az élet nem olyan, mint ahogy azt elképzelik.

Aztán, mikor rájönnek, akkor meg itt rinyálnak, hogy depressziósok, megölik magukat, stb. És akkor meg tőlünk várnák a vigasztalást...

2014. szept. 21. 17:16
 30/40 anonim ***** válasza:
76%

Na az 500.000 eurót keresőtől egy ilyen üzenetet kaptam többek között:

"Most magadról beszélsz?:D Na szia te tudatlan ronda , szarul kereső 0 , ja és jegyezd meg! Ha másnak beakarsz szólni először gondolkodj, utána cselekedj mert még párszor befogod verni a bokád ;) tudatlan kötekedős emberi hulladék :D remélem nem ilyen embereken kell majd segítenem :D ezért megyek gyerekorvosnak hehe"

Le lehet vonni a következtetéseket....:)

2014. szept. 21. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!