Mennyit keresel? Hol, mit dolgozol és hány éves vagy?
Figyelt kérdés
88000ft. Ápoló n/282009. nov. 11. 19:18
1/18 anonim válasza:
Hivatásos szolgálati viszonyban állok egy rendvédelmi szervnél, 97.000 Ft körül van a fizetésem. 27/L
2/18 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a bruttóra vagy a nettóra vagy-e kíváncsi.
A nettóm: 83 000 Ft + 20 000 cafeteria (kajajegy, egészségpénztár, bérlet). Biztosítónál vagyok adminisztrátor.
4/18 anonim válasza:
Azt is leírnátok, hogy pest vagy vidék?
5/18 anonim válasza:
Sziasztok! Szfváron dolgozom egy pénzügyekkel foglalkozó cégnél! 175 ezret kapok kézhez egy hónapban! L/25
6/18 anonim válasza:
86ezer nettó,pályakezdő okleveles közgazdász diplomásként,polgármesteri hivatal gazdálkodási osztályán közhasznú programban.Ez ma Magyarország a válság idején:(
23/L/vidék
7/18 anonim válasza:
kb 140000 kézhez +12000 kajajegy + 12000 cafeteria (üdülési utalvány,net utalvány,kultur utalvány- ezeket kérheted bizonyos arányban) azt hiszem kb ennyi, na most néztek majd nagyot mert én 1 egyszerü TARGONCÁS vagyok 1 nagy cégnél,ja és ami nagyon fontos bejelentett:)Bp 22\F
8/18 anonim válasza:
Bocs,mivel Magyarország=Bp+Dunántúl bizonyos részei,ezért így a helyes: "Ez a Tiszántúl válság idején".Szóval jövőre húzok Pestre,mert ez így nem perspektíva.20:33-as voltam...
9/18 anonim válasza:
én egy telekommunikációs cégnél dolgozom. A fizetésem változó,jutalékfüggő. Általában 170-180ezer körül szoktam kapni, de volt már 150ezer és 200ezer is. Ezenkívül van céges teló és cafeteria. Most havonta 18ezer megy az egészségpénztárba és 3 hónapra kaptam 42ezer kajajegyet és 28600ft ajándékutalványt. 26/L
10/18 anonim válasza:
Borsod megyében háziorvosi asszisztensként nettó 70 ezer+ semmi:( (felsőfokú végzettséggel)
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!