Felvennének irodába papírrendezős, adminisztrációs munkára, ha még soha nem dolgoztam ilyen helyen és nincs benne gyakorlatom? 20/L
Elvileg lehet, hogy irodában keresnek tili-toli meóra (fénymásolás, iratrendezés), de általában kérnek legalább gyakorlatot és esetleg nyelvtudást.
Ha csinos lány vagy, megpróbálhatod még a hostess vagy recepciós munkákat. Ha bent vagy a recepción, utána léphetsz előre (nekem így sikerült, de már nagyon régen)
Én diplomával 74ezerért tolok papírt egy irodában az egészségügyben, elég nagy rajtam a felelősség, ha valamit elbaltázok meg is halhat valaki.
Ismerős hozott ide, egyáltalán nem volt irodai tapasztalatom, ilyen irányú eü meg pláne nem. A félórás teszten megfeleltem, gondolták ha van diplomám nem vagyok hülye. Az elején gáz volt, de beletanultam.
Szóval felvehetnek, de az ilyen állásokra akkora a túljelentkezés, hogy szerencse kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!