Hallott már valaki a StarLife nevezetű cégről?
Egy vacak MLM ceg - a gagyibb fajtabol.
Nem is tudom minek van az ilyennek ennyi penze... legalabb kicsit igenyesebben neznenek ki a tularazott termekek, de az a design is valami iszonyat...
Kb. ming a Crystal ize itthon, de ezt csehek csinaltak.
www.starlife.cz
Sziasztok! Némileg ellent mondanék az előttem szólóknak ha lehet. Nem az első MLM cég amibe bele ugrok (de abban az első, hogy ezt nem hagytam abba 1-2 hónap után) Ez klasszisokkal jobb a többinél. Lehet sokat segített, hogy most van időm oktatásra is járni (ők szervezik teljesen díjmentes, és sok érdekes dolgot lehet tanulni)
Árak: Ebben is vitába szállnék! A mai (hasonló termékekről van szó) verseny orientált piacon lényegesen (ha nem is drasztikusan) olcsóbban kínálják a termékeiket. Ami nem megy a termék rovására! Ez pedig számomra nagyon fontos!
Miről is beszélek! Én magam is úgy kerültem be, hogy elkezdtem használni egy terméket. Majd mikor látták, hogy nekem használ másik is megkérdezték mi ez! Ma már van egy komoly, és elégedett vásárlói csapatom. Ebből persze kinőtte magát pár ember, akik szintén csatlakoztak a hálózathoz!
Szia!
Én is augusztusban elkezdtem a StaRlife-céggel az mlm-t.
Most már az autó eléréséhez szükséges pontoknak több mint felét teljesítettem.
Regisztráltál már?
Ha van kérdésed, szívesen segítek.
Írj privit.
Üdv:oregon71
Sziasztok :-) Szerintem nem átverés. Mint minden MLM cégnek ennek is vannak szabályai, amit érdemes betartani. Bár én már nem dolgozom benne (sajnos nem a mentorom utasításai szerint cselekedtem, és jelenleg anyagi helyzetem nem teszi lehetővé a visszacsatlakozást) de azon vagyok, hogy újra eltudjam majd kezdeni.
Én nagyon megvoltam vele elégedve, csak volt egy apró gubancom.... ha elindultok vele, és az elején sikerül némi bevételt összehozni azt ne másra fordítsátok, hanem forgassátok vissza. Nálam ez volt a baj. De tanultam az elkövetett hibámból!
Ha igazán szakértő emberrel szeretnétek beszélni, akkor ajánlom figyelmetekbe barátomat, és egyben mentoromat. email címe: starlife.mlajos@gmail.com Elég jól haladt/halad vele, és szerintem nagyon sokat tudd bárkinek segíteni (Ő erre hivatott :-D )
Köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzésemet:-) Üdvözlettel: András
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!