Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki dolgozik postán mint...

Valaki dolgozik postán mint Postanet ügyintéző?

Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 17:26
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Én főpénztáros II. vagyok, a nejem postanet ügyfélszolgálati ügyintéző II.
2013. márc. 14. 15:47
 2/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Akkor kollégák vagyunk!:-)

Most lenne egy lehetőség, hogy postanet ügyintéző legyek, áthelyezéssel mennénk.

Ha lenne egy kis időd, nagyvonalakban leírnád nekem, hogy mit takar ez a munkakör?Köszönöm!

2013. márc. 14. 15:52
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Az esetek 99%-ban: ülsz az ablakban, elveszed a csekkeket, leveleket, csomagokat, biztosításokat kötsz, ajánlod a posta termékeit, kezeled és eladod a rád bízott értékcikkeket (sorsjegy, borítékok, bélyegek ...stb..), ha van lottó vizsgád, lottózol. De a legfőbb cél az értékesítés. Minden szart el kell tudni adni. Ergó jól gondold meg biztos postára akarsz-e menni dolgozni. Az egyik lenézettebb és legjobban "piszkáltabb" munkakör (nyugi, az enyém is benne van)

2013. márc. 14. 17:45
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
De persze mindez csak nagy vonalakban... :)
2013. márc. 14. 17:46
 5/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod!

Postánál dolgozom most is,csak nem hivatalban, illetve régebben dolgoztam, csak akkor nem voltak ennyire túlbonyolítva a dolgok. Pénztárban voltam, és nem foglalkoztam csomagokkal, meg lottóval...

És ezt úgy el elképzelnem, hogy bejön az ügyfél, befizet egy csekket, vagy felad egy levelet, és meg kell kérdeznem, hogy kér-e ezt és ezt? Mindenkitől? :-)

2013. márc. 14. 20:33
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

A 'postanet ügyintéző' csupán egy szebb megnevezése a csekkfelvevőnek (rosszabb esetben a 3. válaszban olvasható tevékenységi körnek).A lényeg:minél több biztosítást,

megtakarítást kötni,nem muszáj a postán kimehetsz utcára is szabadidődben...

Igen,minden egyes ügyfélnek minimum 2 terméket kell ajánlani,teljesen mindegy ha mögötte az utcáig áll a sor+qrvanyáznak téged,te szépen beszélgess el vele,mérd fel az igényeit és ennek függvényében ajánlgass!!Ja és a szakmát is tudjad mert különben te fizetsz rá...szóval csak akkor ajánlom ha mindezzel tisztában vagy és nagyon jók az idegeid-itt majd úgyis tönkremennek.

2013. márc. 15. 09:46
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez pontosan úgy van ahogy az előttem hozzászóló leírta. Senkit nem érdekel, ha pénztári hiányod van, akkor fizesd be, senkit nem érdekel, ha qrvanyáznak téged az ügyfelek, viseld el, és senkit nem érdekel a minimálbéres fizetésed, élj meg belőle. Csak kösd meg a biztosításokat és adj el havi x ezerért sorsjegyet, lottót, műanyag kacatot, könyvet, dvd-t, mérleget, csokit, cukrot, lassan kiló kenyeret. Foglalkozz a szakmával ahogy az előttem szóló írta, tudj mindent fejből, és légy képbe az akciókkal. Teljesítsd a negyedéves/éves tervet, mert különben lehet írni a tájékoztatót neked és a főnöködnek. Magyar Posta én így szeretlek.

Én a helyedbe, ha nem muszáj, inkább keresnék mást.

2013. márc. 15. 10:07
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Ja azt elfelejtettem leírni, hogy a jutalékok szinte bagó, de értékesítsd mert különben nem lesz magasabb a béred - mondják a nagyokosok.

Akkor néhány példa:

- Pénzkezelési pótlék kb 2300 ft/hó

- Közel 200.000 ft kincstárjegy értékesítés 100 ft...

- Autóbiztosítás 300 ft

A jutalékok 90%-ánál úgy van, hogy te kötsz valamit, annak te kb 1%-át jó ha megkapod.

Ami jól fizetne az a megtakarítások, de nem véletlenül, mert ugye az senkinek sem kell, így extra nehéz kötni.

2013. márc. 15. 10:27
 9/26 A kérdező kommentje:

Hát ezek nem túl biztató hírek:-(

Csak félve kérdezem meg, milyen következménye van annak, ha nem vagyok jó értékesítésben? Mert a munka azon részétől nem tartok, hogy csekkbefizetés stb...de nem vagyok egy hű de beszédes valaki...

2013. márc. 15. 14:20
 10/26 anonim ***** válasza:
89%

Jajj,hát ilyen nincs hogy nem vagy jó értékesítő!(egyik vezetőmet idéztem)Csak ragad rád valami amikor szombaton bemész(PUSZIRA) az ért. tanfolyamra!!Ha mégsem akkor otthon olvasgathatod a "távoktatási anyagokat".De ha mégis fennállna ez az elképzelhetetlen szituáció akkor majd megírod hetente a beszámoló jelentésedet hogy mégis mi az oka.Meg persze ha valakit át kell helyezni egy "büntetőpostára" nem kérdés ki lesz az.

(bocs,lehet kicsit sok lett a szövegben az irónia)

2013. márc. 15. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!