Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki ismeri ezt az új...

Valaki ismeri ezt az új "csodalehetőséget"?

Figyelt kérdés

Sondajro.com?

Ez is valami új piramisjáték lenne?

Bár ide nem kell pénzt befizetni csak kifizetés van. Ami számomra nagyon fura.

2012. szept. 17. 13:30
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/116 anonim ***** válasza:

Gyanús pláne az itteni fizetésekhez hasonlítjuk amit ígérnek.

Biztosat nem tudok, mert nem értem el az 500 EURO-t. 13. napom végre megváltoztak a reklámok. 14. napon újra, 15. napon nem. Azonkívül van egy nyeremény játék ahol állítólag nyerni lehet, erről értesítő levelet is küldtek, hogy vége és újra indul. Oldalukon az is fent van milyen login nevű felhasználok nyertek.

2012. okt. 13. 18:46
 102/116 bolond lyukból válasza:
Újdonság! MInek utána két napig parlagon hagytam az oldalt, elvették a mintegy 1200 eurómat...(ja, úgy beszélek róla,mintha valamikor is lett volna...).Szerintem is értékes az a napi 25 perc, kár rájuk pazarolni...Csak azt sajnálom, hogy bevontam magam után jópár embert s most szégyellem magam előttük...
2012. okt. 13. 22:46
 103/116 anonim ***** válasza:
Nekem meg van még a kemény 44EUR-m. :)
2012. okt. 13. 23:29
 104/116 bolond lyukból válasza:
Újabb info! Miután eltűnt az euróm,írtam nekik, az eredmény:nem enged belépnem....TEHÁT KAMU AZ EGÉSZ!!!!!
2012. okt. 15. 15:10
 105/116 anonim ***** válasza:

@bolond lyukból

Ezt már eddig is és enélkül is tudtuk. De kösz az infót.

2012. okt. 15. 15:34
 106/116 anonim ***** válasza:

Itt egy másik ugyanilyen csaló banda. Az elv ugyanaz az oldal más csak.

[link]

2012. okt. 15. 15:56
 107/116 éva49 válasza:
Elértem a 500 eurót, tudom min. az esély, de megpróbálnám kikérni a pénzt.Ötletet kérnék, hogy a legbiztonságosabb ?Előre is köszönöm.
2012. okt. 17. 19:48
 108/116 anonim válasza:

Peti válasza:

EMBEREK!

Mi a tökömben reménykedtek még? Már az elején le lett írva, hogy ordas nagy kamu! Erre fel meg itt írjátok folyamatosan, hogy kikértétek a lóvét, és.kíváncsian várjátok az utalást! Hát azt várhatjátok madárkáim!

Ki az aki ennyi pénzt fizetne egy pár szaros hirdetésért? Szerintetek melyik cég fizet egy olyan reklámért, amit mindenki csak ímmel-ámmal, kényszerből néz meg? Mert hogy ez minden csak nem hatásos kampány!

Én arra nem méltattam az oldalt, hogy megnézzem! Első teendő ilyen pénzkereseti lehetőségnél, hogy lecsekkoljuk a gugliban! De hát ti először belekezdtek, aztán itt sír a szátok!

2012. okt. 17. 21:26
 109/116 Viki84 ***** válasza:
95%
Szerintem nem volt értelmetlen kipróbálni, én nem azt gondoltam hogy ez működik, hanem arra hogy az első kört kifizethetik, ugyanis az akkor még több regisztrálót eredményezne... Mert nyilván ez a céljuk, csak nem értem miért... De nekem ez volt a koncepcióm és nem bánom, hogy rászántam napi 5 percet, utólag sem...
2012. okt. 18. 09:27
 110/116 éva49 válasza:
Nem kioktatást hanem segítséget vártam. Petinek üzenem, nem a hülyeségem miatt, hanem az anyagi gondok miatt próbálkozom. Amennyiben tud tuti munkát ajánlani, megköszönném.
2012. okt. 18. 19:22
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!