Válasz25 kérdése:
Budapesten mennyit keres egy kukás?
Figyelt kérdés
és hol lehet jelentkezni?2012. szept. 6. 20:52
1/9 anonim válasza:
300 nettó a fizetés, de csak kihalásos alapon lehet bekerülni!
Nézd csak, most sincs szabad állás:
2/9 Smartguy86 válasza:
Vicces, hogy a kisiskolás gyerekek mindig azzal szivatták/szivatják egymást, hogy "kukás leszel, be-be". Aztán közben meg jobban keres egy kukás, mint sok értelmiségi állású... Más dolog, hogy a fene se csinálná.
De tisztelet azoknak, akik megcsinálják. Nélkülük nehéz lenne!
3/9 anonim válasza:
Tényleg 300e nettót keres egy kukás?!
4/9 anonim válasza:
Irónia volt, de tényleg kevés embert vesznek fel...
:D
5/9 anonim válasza:
Valahol 100 körül keresnek, tehát többet mint 1 tanár vagy kezdő orvos.
6/9 Smartguy86 válasza:
Viccen kívül én is úgy tudom, hogy az FKF-nél elég magas fizetéseket osztanak. Persze valószínű, hogy nem pont a kukásautó hátulján álló illetőknek, de őket is megfizetik.
7/9 anonim válasza:
Itt felénk jattokkal,kenőpénzekken mindennel együtt megkeresnek 200-220at kézbe. Hogy ebből mennyi a fizetésük,azt nem tudom.
8/9 szzsolti11 válasza:
Én személyszerint Szegeden dolgozom minnt rakodo a kukás autó hátulján.
Sokan tévhitbe vannak hogy,jól megvannak fizetve átlag 70-75 ezer amit hazaviszek tisztán.senki ne hidje el hogy,150 meg 200 ezreket keresnek
9/9 anonim válasza:
Budapesti fkf-nél rakodó 140-150000 ft.Én itt dolgozom,szóval a sofőr keres kb 155-160000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!