Megtehetem, hogy nem fizetem ki a bébiszitteremet, miután kirúgtam?
megteheted de utána , ha olyan a csaj !ne csodálkozz azon hogy szét van karcolva az autód reggelre ,vagy ki van szúrva a kereke ,vagy zaklat telefonon ,vagy személyesen
de am mért nem akarod kifizetni ? lopott vagy volt vele valami baj ? mert akkor én sem fizetném ki, de ha normálisan végezte a munkát akkor meg szemétség nem odaadni a pénzt amiért megdolgozott
pff most frankón azért b*szol ki vele ,mert tanulni akar ?
akkor megérdemelnéd ,hogy kiszurkálja a kocsid kerekeit (jöhet a lepontozás )
Te egy igazi gyökér vagy kérdező.
Amúgy fizetni nem azért kell, mert valakit szeretsz vagy szimpatikus, hanem azért, mert ELVÉGEZTE a feladatát. Elvégezte? Elvégezte. Akkor fizess neki, tisztességgel.
Igen mocskos cigány hozzáállás az, hogy már úgysem kell jó véleménnyel legyen rólad (ha ilyen surmó vagy gondolom eddig sem volt, csak nem mondta a szemedbe) akkor nem fizetem ki ami jár neki...
Remélem elég talpraesett a csaj ahhoz, hogy vagy egy milka kárt csináljon neked, ha nem fizeted ki.
A kölyködnek pedig vegyél fel egy új bébiszittert - lehetőleg 24 órába - mert ha veled van még eltanulja tőled ezt a gerinces viselkedést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!