Mit írjak a kísérőlevélbe?
El szeretném küldeni az önéletrajzomat pár cégnek hátha van náluk munka, de nem tudom mit írjak nekik.
Azt mégsem írhatom le így hogy azért írok hátha van üres hely a cégnél.
Van valami jó ötletetek?
Tisztelt Hölgyem/Uram!
1. bekezdés: Leírod, ha regisztrálva vagy a munkaügyinél, álláskereső vagy tapasztalattal, vagy pályakezdőként. Leírod milyen munkakörök érdekelnek, és a pozitív tulajdonságaid, miért lennél alkalmas rájuk.
2. bekezdés: leírod szavakkal az önéletrajzod, itt főleg a képzettségedről beszélsz, iskoláidról, a szakokról amelyeket elvégeztél, és ha tanfolyamot, nyelvvizsgát, egyik speciális képzettséget, jogsit meg tudsz említeni, mind ide jön.
3. Leírod a munkatapasztalatod, ha volt.
4. Leírod milyen pozitív tapasztalata volt az előző munkaadódnak. Lehet gyakorlati helyet is írni az utolsó kettőbe, egy ütősebb céget, ahol dolgoztál gyakornokként, diákmunkásként, de ide illik jó nevű céget írni, szóval ne olyat, hogy "Kovács Pista kecskefarmján én fejtem a kecskéket 2010. nyarán."
Dátum
Üdvözlettel:
Neved
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!