Valaki tud e valamit egy szlovák Universal Consulting s. r.
o. , v spolupraci s MECCTI Ltd. Társaságról, akik
légiutaskisérői állást hirdetnek? Lányom,
jelentkezett, Közel-Keletre hirdetnek légiutaskisérői
állást.
1/10 anonim válasza:
Megpróbáltam utána nézni a cégnek szlovák honlapokon. Olyan jellegű panaszokat találtam rájuk, hogy ők továbbpasszolják a felelőséget annak, aki számára közvetítik az álláskeresőt. Itt az álláskereső leszerződik az álláskínáló céggel és nem biztos, hogy azokkal a feltételekkel, amikkel az Universal Consulting eredetileg kecsegtetett. Az Universal Consulting s.r.o. (s.r.o. = kft) egy Trencsényi (Mierové námestie 42/40, PSČ: 911 01, tel.: +421-32-7440174, e-mail: info@universalconsulting.sk ) székhelyű állásközvetítő cég, Pozsonyban is van kirendeltsége.
[link]
[link]
2012. jan. 6. 00:59
2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Teljesen tanácstalanok vagyunk,a lányom önéletrajzát elküldte, hogyan tovább? Jelezte a Cég,hogy interjú lesz majd, Pozsonyban vagy Prágában.A hírdetésük jónak tünt,de,hogy a valóságban hogyan müködik majd??
3/10 anonim válasza:
A honlapjukon itt írnak ezzel kapcsolatban valamit (gyakran feltett kérdések):
[link]
El tudjátok olvasni? Tudtok szlovákul?
2012. jan. 6. 16:54
4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Sajnos nem tudunk szlovákul,de egyre kivácsibbá tesz bennünket az egész..! Még csak ismerős sincs aki tudna ebben segíteni...:-(
5/10 anonim válasza:
2015. okt. 7. 08:53
6/10 anonim válasza:
Azóta kiderült még valami a cégről? Engem is érdekelne. Most jelentkeztem Máltára dolgozni, és nem szeretnék átverésbe belefutni.
2015. okt. 9. 11:35
7/10 anonim válasza:
Szerintem átverés, 250eurós konzultációs díjat kérnek el a szerződés aláírásakor.
Hülye az aki előre fizet munkáért, plusz az angliai törvény szerint nem lehet elkérni ilyen szolgáltatásért pénzt, az ilyen közvetítői költségeket a munkáltató fizeti.
2016. febr. 4. 13:39
8/10 anonim válasza:
valakinek már bejött a munka amit ajálottak ? és nem verték át ?
2016. febr. 25. 02:04
9/10 anonim válasza:
Sziasztok, en Universal Consultingon keresztul jutottam ki Hollandiaba egy husuzembe. Csomagolni kellett a husokat. Mindenben segitettek, sajnos nem tudok angolul, ugy hogy orulok, hogy kaptam kulfoldon munkat, Hollandia tenyleg gyonyoru. Tobben voltunk kint magyarok, jo kis kollektiv jott ossze. A szallas nem volt a legjobb, negyen voltunk egy eleg kis szobaban, de munka tetszett. A szerzodesek alairasa utan kellett fizetni 50 eurot es meg az elso fizetesunkbol vontak le 1x. Nem atveres. Ha nem betegedtem volna meg, akkor meg szerintem most is ott lennek.
2016. júl. 22. 09:59
10/10 igaziigazgaz válasza:
Nekünk csak pozitív tapasztalaunk van. Dolgoztunk már Hollandiában, Angliában, most Németországban találtak nekünk munkát. A céggel 2010 óta dolgozunk együtt. Nem minden munkánál kell fizetni. De ha igen, azt is a szerződések aláírása után, az előtt semiképp. Mi egy alkalommal fizettünk, viszont meg is érte. Az irodában dolgozók szólnak is, hogy nem kötelező befizeztni az összeget, viszont rengetek bónusszal jár.Mindenben segítenek, magyarul megmondva, mindent a seggünk alá tesznek. Mi sem bántuk meg. Nagyon részletes tájékoztatást kaptunk minden részretről. Illetve ha valamiben nem vagyunk biztosak (pl. mi a teendő akkor, amikor visszaköltözünk Magyarországra), csak át nézzük a dokumentumot és máris kapunk rá választ. Amikor Hollandiában probélma volt a szállásal, írtunk nekik emailt és 2nap elteltével el is tudtunk költözni. Az ott dolgozók nagyon segítőkészek.Tehát mi mind nagyon elégedettek vagyunk. Szlovák cég ugyan, de közel van a határhoz, nekünk egy picivel több mint egy óra út volt Dunaszerdahelyre. Előre emailben egyeztetni kell időpontot. Már kezdem sajnálni őket, hiszen a sok magyar frászt kap, amikor megtudja, hogy egy szlovák cégről van szó és nagyon sokan támadják őket annak ellenére, hogy nincs is velük tapasztalatuk. Ezért is veszem a fáradságot és ezt beillesztem pár Universal Consultinggal kapcsolatos kérdéshez.
2019. febr. 5. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Az "internet reversi" játékról. Az ellenfélről lehet tudni, hogy milyen nyelvet beszél. Van ang, fr, héb, ném, dán, holl, orosz, tör, thai, kínai, jap, kor,...