Zepter állásajánlat?
Találtam egy álláshirdetést, mely 4, vagy 8 órában végzendő összetett irodai munkáról szól: [link]
Jelentkeztem és nemrég hívtak is, hogy hétfőn a váci út 191-hez mehetek is. Negatív dolgokat olvastam főleg azt, hogy nem is irodai meló, illetve fix alapbér sincs.
A Zepteres manager, aki hirdet talán éppen az ilyen agyhalottak miatt nem írja ki a cég nevét, mert mindenkit elriasztotok a munkától.
Most nem fogom eloszlatni a sok tévhitet, baromságot, amit írtatok (MLM, stb.), mert ehhez fáradt vagyok, de elég annyi, hogy amit nem ismerek, arról nem mondok véleményt, főleg nem negatívat.
Amúgy aki meg hallgat az ilyen ökrökre, az meg is érdemli.
Ha egy haverod azt mondja, hogy az "X" filmet a moziban nehogy megnézd, mert gáz és te nem nézed meg, pedig amúgy érdekelt volna és a bemutató alapján tetszett is, akkor gondolkozz egy kicsit. :D
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!