Az Forever Living Product (FLP) termékek értékesítéséből tényleg gyorsan meg lehet gazdagodni? Vagy ez is csak hülyítés? Mi a tapasztalatotok az MLM-mel kapcsolatban? Főleg olyanok válaszát várnám, akiknek saját tapasztalatuk van a témában.
"semmi más elképzelésem nem volt egy ilyen emberrel mint te inkább maradok ezen a szinten ahol vagyok mit hogy ilyen emberrel dolgozzak"
Oh, a felsőbbrendű plebejus megszólalt, aki szinte az összes mondatában schmittpalizott, legalább 2x :D Jesszusom, ezért nem bírom az mlm-seket, nagyképűek, arrogánsak, "megvilágosultak" és emellett műveletlenek, unintelligensek, és még plebsek is, áh.. :D Jó, én itt befejeztem, köszöntem! :D
"meg amúgy meg nézed a az flp tv-t láthatod most is vannak minősülések pedig tele a piac szerinted"
Ah, még a Richter Gedeont is túlszárnyalja :DDDD
A fórum hatására megnéztem a csapatom összetételét, és meglepő következtetésre jutottam. 73,3% a hozzám csatlakozott emberekből olyan, akiknek nem is én mutattam be az üzletet, hanem régen valaki más. Elvégezte a munkát, lettek fogyasztói, de most házon-, soron-, magánkívül van, és a fogyasztója meg terméket akart. Én persze segítek Neki, és mindenki jól jár. Ezeket az embereket kell informálni, hogy vagy, és nem tukmálni. Majd ők szépen megkeresnek vagy ajánlanak amikor nekik aktuális.
És hogy ez évekbe telik? Na és? 3 év múlva amikor megkeres, Te azt mondod, hogy már rég abbahagytad? Ahelyett, hogy már nyomnád a potenciális vásárló kezébe a cuccot? A piac ismeri a terméket. Van X százalék aki elégedett volt amikor fogyasztotta 5 évvel ezelőtt, de most megint szüksége lenne rá. Kit keres?? Téged, akit tud, hogy ezzel foglalkozol. Nem érdekli az ár, mert tudja mennyi, nem érdekli hogy Te mennyit keresel belőle. A cucc és az infó kell neki!
Mégegyszer: 73,3% a csapatomban ilyen vásárló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!