Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az Forever Living Product...

Az Forever Living Product (FLP) termékek értékesítéséből tényleg gyorsan meg lehet gazdagodni? Vagy ez is csak hülyítés? Mi a tapasztalatotok az MLM-mel kapcsolatban? Főleg olyanok válaszát várnám, akiknek saját tapasztalatuk van a témában.

Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 19:40
 151/190 anonim ***** válasza:
94%

Szóval nekem mindent bizonyítani kell, de neked elég ha valaki benyögi ide, hogy igen az úgy van és akkor az már bizonyított.

És ha tőled kérnek valamit és nem tudod bizonyítani akkor már egyből mellébeszélsz. Belinkeltem két kézikamerás felvételt is, persze te egyből okoskodtál, hogy így meg úgy azt ki csinálta stb.

Mutass egy jegyet ahol fel van tüntetve, hogy TILOS felvételt készíteni!

Mert ezt állítottad, de még mindig nem támasztottad alá.

Milyen rendezvényt mutassak Bp-n? Belinkeltem kettőt is, sőt az FLPTV-n nem egy fent van.

2012. febr. 3. 12:49
 152/190 anonim ***** válasza:
94%

A CardioHealth-hez: Idén jelentették be?? Ezt a hülyeséget meg már megint honnan szedted? Megint mellébeszélsz. Már a 2010es katalógusban is benne van, de akkor még csak az USA-ban lehetett kapni.

Ha idén jelentették be akkor miért van benne a 2010-es katalógusban?

Ismét csak mellébeszélsz.

Továbbra is ennyire vagy hiteles.

2012. febr. 3. 12:59
 153/190 anonim ***** válasza:
94%
Az OÉTI-t elfeljtettem. Szerinted ha valaki OÉTI számot kér akkor azt egyből és azonnal meg is kapja? Aha, persze.
2012. febr. 3. 13:05
 154/190 anonim ***** válasza:
93%
Mivel az FLP tanult a korábbi esetekből, ezért már nem is hoz egyből forgalomba olyan terméket aminek még nincs meg az OÉTI száma. A linkelt jogszabálynál meg elég gáz, hogy a magyar előírásoknak kell megfelelni. Ez mindent elmond. Főleg, hogy pl a Nature-t itthon nem lehet kapni, de mindenhol máshol igen az EU-ban.
2012. febr. 3. 13:43
 155/190 anonim ***** válasza:
25%

Akkor sorrendben fordítva, lélekben ordítva.

Utolsó névtelen friss regisztrációsnak:

Nem az FLP nem tanult az esetekből. Szimplán csak felhagyott a jogellenes magatartásával, amit éveken át fenntartott korábban, és igyekszik jogkövető magatartást tanúsítani. Ami egyébként a minimum lenne, valahol itt kezdődik a üzleti tisztesség, nem jönni a csodatermékekkel, és telibef*sni, egyáltalán meg se nézni, hogy hova jöttünk a nagy ááámeerikából. Szimpla nagyképűség, mint amit itt a kedves hittársad is tanúsít. Milyen furcsa párhuzam...

De ez gyöngyszem, komolyan:

"A linkelt jogszabálynál meg elég gáz, hogy a magyar előírásoknak kell megfelelni. Ez mindent elmond."

Mi kérünk elnézést, komolyan. Bocsánat, hogy Magyarországon, magyar jogszabályoknak kell megfelelni. Felháborító, hát mit is képzeltünk mi magunkról, hogy van önrendelkezésünk? Netán még saját végrehajtási szervezetet is akarunk, hovatovább erőszakszervezetet? És ezt mind itthon, a saját országunkban? Tényleg, túl sokat képzelünk magunkról, alázatos bocsánatkérés.

Egy ilyen szép kijelentés meg... rólad is elmond dolgokat. Nem mindent, de azért elég sokat.

Egyébként konkrétan erről a termékről beszélünk?

[link]

Csak azért, mert a keresés után nekem úgy tűnik, hogy ez lehet akár egy egész termékcsoport, nem csak egy termék. De nem tudom biztosra.

Kalcium-magnézium készítménye pedig van másik az FLP-nek, igaz a Nature Min többféle hatóanyagot tartalmaz. Már amennyire ki tudom ezt hámozni, ugyanis normális hatóanyag táblázatot sehol sem találtam ez utóbbiról.

És most a másik névtelennek:

Mondj egy rendezvényt budapestit, lehetőleg a közeljövőben megrendezésre kerülőt.

Igen, fölvettétek magatoknak, de nyilván nem adjátok le a szervnek, kiemelve azokat a részeket, ahol jogszabályba ütköző dolgok hangzanak el. Mint ahogyan azt pl. én tenném.

A többi meg, hülyeségeket beszélsz, de persze én meg mellé. Gratulálok, sokadjára kéne alsó tagozatos szinten elmagyaráznom valamit. Ki beszélt 2010-es katalógusról, és egyáltalán ez kit érdekel? Nem új termékről van szó, ez tisztázott, nem ezen áll a feszkó, csak itthon, Magyarországon nem volt forgalomban. A szabályokat meg láthatóan nem fogod fel, ha egyáltalán elolvastad legalább azt a részt, amit kiemeltem. Bár lehet ez is túl nagy szellemi megterhelést jelentene számodra.

És egy keresztkérdés, mi az az OÉTI engedélyszám?

2012. febr. 3. 14:32
 156/190 anonim ***** válasza:
93%

Szóval továbbra is ott tatunk, hogy a te állításodat kézpénznek kell venni. Ahogy azt móricka elképzeli.

Rendezvények:

2012. február 24-25.

Európa Rally

2012. április 7.

Siker Nap

Budapest

2012. május 12.

Születésnapi Siker Nap

Budapest

2012. június 16.

Siker Nap

Budapest

2012. július 21.

Siker Nap

Budapest

Ennyi elég lesz? Az EU rallyt élőben közvetíti az FLP TV.

Mind a SYMA csarnokban lesz.

2012. febr. 3. 14:45
 157/190 anonim ***** válasza:
87%

A Nature Min tabletta forgalmazása jelenleg nem engedélyezett Mo-on. Azt, hogy ezt más cégek milyen kamu módon csinálják az más kérdés. Korábban is volt, hogy máshol lehetett kapni olyan terméket ami nem engedélyezett.

Az FLP shopban ami az FLP hivatalos webshopja ott nincs ez a termék.

Szóval már megint mellébeszélsz.

2012. febr. 3. 14:48
 158/190 anonim ***** válasza:
93%
Az FLP oldalán fent lenne a teljes összetétel ha lehetne kapni.
2012. febr. 3. 14:50
 159/190 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem hagyd ez tényleg ennyire hülye.

Ha megnézed a jogszabályt amit belinkelt most volt időm átnézni akkor azt 2004-ben változtatták meg és 2003-ban szavazták meg. Milyen érdekes, hogy pont 2004-ben jelentették fel az FLP-t is.

A kamerás dologra meg úgysem tud semmi konkrétumot mivel nincs is, csak a saját agyszüleményét szajkózza.

DE TOVÁBBRA IS VÁRJUK AZT A JEGYET AMIRE RÁÍRTÁK, HOGY NEM LEHET KAMERÁZNI!!

A Cardio Health idéntől van forgalomban??? Ismét előjöttél ezzel a hülyeséggel. Na ez már tényleg fájt. Akkor már tavaly miért lehetett megvenni?

Ismét csak terelsz és mellébeszélsz meg lököd a saját hülyeségedet.

Szánalmasak az ilyen emberek.

2012. febr. 3. 14:59
 160/190 anonim ***** válasza:
95%

Azt is képtelen volt felfogni, hogy nem azzal van a gond, hogy a magyar jogszabályoknak kell Mo-on megfelelni, hanem eleve az idióta jogszabályokkal van a gond. Ahogy ezt a NatureMin esete is mutatja. Amit mindenhol máshol lehet kapni csak nálunk tiltották be valami idióta jogszabály miatt.

Továbbá az, hogy a Ginkgo meg a Pro6 miatt korábban büntettek, mert gyógyhatásúnak mondta az FLP, aztán később amikor ez megváltozott és kiderült, hogy tényleg az akkor meg már rendben volt, hogy ezt modják róla. Szóval az igazság meg a jog köszönő viszonyban sincs egymással.

2012. febr. 3. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!